|

Galatasaray'a 'dev' sağ bek

Galatsaray yönetimi, Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda Club Brugge forması giyen 1.90'lık sağ bek Thomas Meunier için harekete geçti.

Yeni Şafak
14:10 - 1/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:13 - 1/08/2015 Cumartesi
Diğer

Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transferini ısrarla istediği Club Brugge'ün 23 yaşındaki sağ beki Thomas Meunier'i gündemine aldı.



Vatan'ın haberine göre Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda sağ bek transferinde, Club Brugge'ün 1.90'lık genç oyuncusu Thomas Meunier'e yöneldi. Sağ bekte oynayan 23 yaşındaki oyuncuyu sarı-kırmızılı yetkililer fırsat transferi olarak yorumluyor. G.Saray'ın yanı sıra Schalke 04 ve Dortmund takımlarının peşinde olduğu oyuncu için Belçikalı ekip, 6 milyon euro bonservis istiyor. Telles'in satışından gelecek parayı Meunier transferine yatırmayı planlayan Galatasaray yönetimi, bu oyuncuyu 2 yıl sonra 10 milyon gibi bir karla satmanın da hesaplarını yapıyor. Şu anda vergiler düşüldüğünde 500 bin euro kazanan Meunier'in de gelmeye sıcak baktığı ve transferin bir an önce bitirilmesi için Galatasaray cephesinin harekete geçtiği bildirildi.



Talibi çok


4 yıldır Brugge forması giyen Thomas Meunier, uzun boyuyla özellikle havadan başarısıyla dikkat çekiyor. Genç savunmacı ile Bundesliga'dan Wolfsburg ile bazı Premier Lig takımları da ilgileniyor.


#Galatasaray
#transfer
#Thomas Meunier
9 yıl önce