|

Galatasaray'da dikkat çeken Selçuk İnan fotoğrafı

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği maçta çekilen bir fotoğraf sarı kırmızılı taraftarlar arasında sosyal medyada gündem haline geldi. Selçuk İnan'ın su molası sırasında takım arkadaşlarına su taşıdığı anların yer aldığı kareler futbolseverlerin dikkatini çekti.

Yeni Şafak
01:00 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 09:00 - 17/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray'ın birinci kaptanı durumunda olan Selçuk İnan,  Kasımpaşa ile oynanan maçta yedek kulübesinden ilk 11'de oynayan oyunculara destek oldu.
Galatasaray'ın birinci kaptanı durumunda olan Selçuk İnan, Kasımpaşa ile oynanan maçta yedek kulübesinden ilk 11'de oynayan oyunculara destek oldu.

Galatasaray'daki kadro değişiminin ardından yeni sezonda kendisine ilk 11'de yer bulamayan Selçuk İnan, Kasımpaşa maçında basın mensuplarına dikkat çeken bir fotoğraf verdi.

Taraftarla arası açık olan ve oynadığı maçlarda ıslıklı tepkilere maruz kalan tecrübeli futbolcu, Kasımpaşa maçında yine yedek kulübesindeydi. Mücadele öncesinde tribüne davet edilmeyen Selçuk İnan, takım arkadaşlarına saha kenarından destek olurken mücadelenin ilk yarısında verilen su molasında dikkat çeken bir harekete imza attı.

Su içmek için saha kenarına gelen arkadaşlarına su taşıyan futbolcu, saha kenarından gördüğü zaaflarla ilgili de uyarılarda bulundu. Selçuk İnan'ın Brezilyalı futbolcu Maicon'a su taşıdığı anların fotoğrafları sosyal medyada sarı kırmızılı taraftarlar arasında oldukça dikkat çekti.

İşte Selçuk İnan'ın su molası sırasında oynayan takım arkadaşlarına yardım ettiği anlar;
#Galatasaray
#Selçuk İnan
#Kasımpaşa
#Süper Lig
7 yıl önce