|

Galatasaray'da Fatih Terim sesleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Fatih Terim'in tatilini yaptığı Bodrum'a gitmesi sarı kırmızılı taraftarlar arasında heyecan yaşattı.

Yeni Şafak
09:57 - 5/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:49 - 5/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Türkiye Futbol Direktörlüğü görevine son verilen Fatih Terim'in tekrar Galatasaray'ın başına geçeceği konuşuluyor.
Türkiye Futbol Direktörlüğü görevine son verilen Fatih Terim'in tekrar Galatasaray'ın başına geçeceği konuşuluyor.

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un Östersunds hezimeti sonrasında camiada güven kaybetmesi sarı kırmızılılarda yeni teknik direktör arayışlarını gündeme getirdi.

Bununla birlikte A Milli Takım'daki görevine sürpriz bir şekilde son verilen Fatih Terim'in de boşa çıkması özellikle sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Camiada Terim'in tekrar dönmesi için yönetime baskı yapılırken Mehmet Özbek ve Can Topsakal'ın başını çektiği ekip buna karşı çıkıyor.

Dursun Özbek'in Bodrum'a gidişi...

Yönetim kurulunda yaşanan Terim anlaşmazlığının yanı sıra başkan Dursun Özbek'in dün Bodruma'a gitmesi şaşkınlığa sebep oldu. Bunun sebebi ise Fatih Terim'in de Bodrum'da tatilde olması. Sarı kırmızılı kulüpten konuyla ilgili bir açıklama gelmezken Dursun Özbek'in özel işleri sebebiyle Bodrum'da olduğu aktarıldı. Ancak yaşanan bu gelişme sosyal medyada taraftarları heyecanlandırmaya yetti.


İlk adres Fatih Terim olacak

Galatasaray'da Igor Tudor'la sezona başlanması beklenirken Hırvat teknik adamın alacağı sonuçların geleceğini belirleyeceği ifade edildi. Genç çalıştırıcı ile yolların ayrılması durumunda ise başkan Dursun Özbek'in ilk olarak Fatih Terim'e gideceği ve tecrübeli teknik adamı tekrar yuvasına getireceği konuşuluyor.

Resmi siteden 'Terim' mesajı
2 gün önce resmi siteden yapılan açıklamada, Lucescu görüşmesinin, Fatih Terim’in TFF’deki görevine son verilmeden önce başladığının altı çizilerek, bir anlamda Fatih Terim'in gönlü almaya çalışılmıştı. Dünkü hamle ise sosyal medyadan geldi.
Galatasaray
’ın resmi Twitter hesabı, Fatih Terim’in futbolculuk kariyerine nokta koyduğu günün yıl dönümüyle ilgili bir paylaşım yaptı. ‘Tarihte bugün’ başlığı ve kral tacı sembolüyle yapılan paylaşımda, “Fatih Terim, 4 Ağustos 1985’te futbolculuk kariyerini noktaladı” ifadesine yer verildi ve hocanın helikopterle sahaya indiği andan bir kare kullanılmıştı.

#Igor Tudor
#Fatih Terim
#Galatasaray
7 yıl önce