|

Galatasaray'da Niasse olmazsa Moukandjo

Lukas Podolski’nin sakatlanmasının ardından forvette Eren Derdiyok’a görev veren sarı kırmızılı ekip, gol yollarındaki sorununu bir an önce çözmek istiyor. Gündemdeki isimler Everton forması giyen Oumar Niasse ve Lorient’te top koşturan Benjamin Moukandjo…

Yeni Şafak
12:39 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:12 - 27/08/2016 Cumartesi
Diğer
Galatasaray'da gündem forvet transferi...
Galatasaray'da gündem forvet transferi...

Süper Lig'in 1. haftasında sahasında K.D.Ç. Karabükspor'u Eren Derdiyok'un son dakika golüyle 1-0 mağlup eden Galatasaray'ın gol yollarında yaşadığı sorun göze çarpıyor. Bu sorunu çözmek için harekete geçen sarı kırmızılı ekip, gündemine iki ismi aldı.



Fanatik'in haberine göre, öncelikli olarak Everton'da yeteri kadar şans bulamayan ve daha önce de birçok kez gündeme gelen Oumar Niasse için İngiliz kulübüyle yakın temas kuruldu. Niasse'ın, Aslan'a gelmek için büyük çaba sarf ettiği, Everton'ın da kiralık formülünü kabul etmesi halinde, Senegalli yıldızın imzayı atabileceği öğrenildi.



Ciddi olarak düşünülüyor

Diğer taraftan menajerlerin kulübe önerdiği oyuncu olarak gündeme gelen Fransız temsilcisi Lorient'in forveti Benjamin Moukandjo da, daha ciddi olarak düşünülmeye başlandı.



Fransa Ligi'ndeki ilk iki maçta 2 gol atan 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun sözleşmesi 2017 yılında bitiyor. Sarı-Kırmızılılar, Niasse'dan olumsuz bir yanıt gelmesi halinde Benjamin'i uygun bir rakama bonservisiyle almayı planlıyor.



  • Akhisar Belediyespor'da gösterdiği başarılı performans ile Lokomotiv Moskova'ya 5.5 milyon euro karşılığında transfer olan Niasse, Rusya'da yılın oyuncusu seçilmişti. Geçen sezon devre arasında 18 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olan Senegalli futbolcu İngiltere'de bekleneni veremedi. 26 yaşındaki Niasse, Everton formasıyla çıktığı 7 maçta skor üretemedi.

  • Moukandjo ise geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde 31 maça çıkarak 13 gol atma başarısı gösterdi.

#Galatasaray
#Oumar Niasse
#Benjamin Moukandjo
8 yıl önce