|

Galatasaray'da seçim kulisleri başladı

Galatasaray'da Başakşehir karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyet sonrasında sarı kırmızılıların önde gelen isimleri kazan kaldırdı. 2018'de yapılması beklenen başkanlık seçiminin bu sene içerisinde yapılması için çalışmaların başladığı belirtildi.

Yeni Şafak ve
10:31 - 12/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:02 - 12/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın en başarılı dönemlerinde birlikte görev yapan Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim'in yolları Albayrak'ın başkanlığı döneminde tekrar kesişmesi bekleniyor.
Galatasaray'ın en başarılı dönemlerinde birlikte görev yapan Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim'in yolları Albayrak'ın başkanlığı döneminde tekrar kesişmesi bekleniyor.

Galatasaray'da Başakşehir karşısında alınan farklı mağlubiyet kulüpte şok etkisi oluşturdu. Sarı kırmızılıların önde gelen isimlerinin bu mağlubiyetin ardından Dursun Özbek yönetimine karşı tepki gösterdiği ve seçim kulislerinin başladığı öğrenildi.

Önceki günlerde yapılan yıllık olağan mali genel kurulda ibra edilen yönetimin futbol takımındaki başarısızlıkların ardından camiadan sert eleştiriler aldığı öğrenildi. Kulübün önde gelen isimlerinin Dursun Özbek'e 'yönetim kadrosunu değiştir' tavsiyesinde bulunduğu ve başkanın da bunu değerlendireceği aktarıldı.

Tüm bunların yanı sıra Galatasaray'da başkanlığa aday olmak isteyen isimlerin de seçim için nabız yokladığı belirtildi. Camiada bu anlamda en ciddi hazırlık içerisinde olan isim Abdürrahim Albayrak. İbra toplantısında 2018'deki seçim için hazırlık yaptığı mesajını veren başarılı yöneticinin olası bir erken seçim halinde aday olması bekleniyor.

Teknik direktör adayları belli

Galatasaray'ın başarılı dönemlerinde hep Florya'nın başında olan Abdürrahim Albayrak'ın başkanlık vaatleri arasında sarı kırmızılı taraftarları ve camiayı heyecanlandıracak projeler bulunuyor. Albayrak'ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i takımın başına getirmek istediği ancak Terim'in milli takımdan ayrılmama olasılığına karşı Zenit'ten ayrılmayı düşünen Lucescu ile çalışmak istediği biliniyor.


  • Galatasaray'da haftaya oynanacak Fenerbahçe derbisinde alınacak kötü bir sonuç sarı kırmızılılardaki seçim kulislerini ayyuka çıkarabilir. Sarı kırmızılıların mevcut yönetimi bu durumun farkında olduğu için bu mücadeleye ekstra önem veriyor.
#Galatasaray
#Başakşehir
7 yıl önce