|

Galatasaray'da transferde 'Brezilya' dönemi

İki sezondur istediği başarıları elde edemeyen Galatasaray, artık transferde ince eleyip sık dokuyor. Sarı kırmızılılarda transfer mevsimi öncesi rota Brezilya'ya çevrilirken görüşülen isimler oldukça dikkat çekici.

Yeni Şafak ve
15:32 - 28/04/2017 Cuma
Güncelleme: 16:30 - 28/04/2017 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray Kulübü, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını Brezilya'da yoğunlaştırmış durumda.
Galatasaray Kulübü, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını Brezilya'da yoğunlaştırmış durumda.

Yeni sezonda transferde hata yapmak istemeyen Galatasaray, rotasını tamamen Brezilya'ya çevirdi. Sarı kırmızılı idarecilerin özellikle Güney Amerika liglerinden ucuz ve kaliteli isimleri izlediği aktarılırken görüşülen isimler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Galatasaray'ın Brezilya pazarından transferini istediği ilk isim Palmeiras forması giyen Vitor Hugo. Başarılı stoperle devre arasında da görüşen sarı kırmızılılar o dönem oyuncunun kulübüyle anlaşamamıştı.

Galatasaray'ın listesinde Fenerbahçe'nin devre arasında alamadığı Rodriguinho da yer alırken sarı kırmızılı yönetim futbolcuyu bedelsiz almak için pusuda bekliyor. Sarı kırmızılıların bedelsiz olarak almak istediği bir diğer isim ise Liverpool'da forma giyen Lucas Leiva.

Sarı kırmızılıların Brezilya pazarından istediği isimler şöyle;

Vitor Hugo (Palmeiras-6 milyon euro)


Galatasaray'ın stoper transferi için düşündüğü ilk isim Vitor Hugo. Palmeiras forması giyen futbolcunun bonservis bedelinin 6 milyon euro olduğu ifade edildi. Sarı kırmızılıların sportif direktörü Cenk Ergün'ün oyuncunun menajeriyle de görüştüğü aktarıldı.


Maicon (Sao Paulo-6 milyon euro)


Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği stoperler arasında olan Maicon, sezon sonunda da sarı kırmızılıların gündeminde geniş yer tutabilir. Brezilyalı savunmacı, Vitor Hugo ile birlikte Galatasaray'ın istediği ilk isimler arasında yer alıyor.


Romulo Borges (Flamengo-3 milyon euro)


Galatasaray'ın stoper adaylarından olan Romulo Borges, Flamengo'da forma giyiyor. Son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcunun bonservis bedeli 3 milyon euro civarında.


Luan (Gremio-8 milyon euro)


Galatasaray'ın uzun süredir izlediği isimlerden bir tanesi olan Luan, transferi en zor isimlerden biri konumunda. 24 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli oyuncunun transferini zor kılıyor.


Lucas Leiva (Liverpool-Bedelsiz)



Galatasaray'ın sezon başından bu yana istediği Leiva, De Jong'un yerine düşünülen ilk isim. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolcuyu yönetim bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor.


Rodriguinho (Corinthians-2.5 milyon euro)


Fenerbahçe'nin de devre arasında almak  istediği Rodriguinho'nun Aralık ayında sözleşmesi sona eriyor. Galatasaray ofansif orta saha oyuncusunu ucuz bir maliyetle kadrosuna katabilir.


#Galatasaray
#Lucas Leiva
#Rodriguinho
7 yıl önce