|

Galatasaray'dan 'Bruma' resti!

Sezon başında çıktığı hazırlık maçlarında sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Galatasaraylı yıldız Bruma'ya PSV'den sonra bir talip daha çıktı. La Liga ekiplerinden Sevilla, sarı kırmızılılara Portekizli futbolcu için teklif sundu.

Yeni Şafak
22:12 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 19:30 - 27/08/2016 Cumartesi
Diğer
Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma için Sevilla'dan 13 milyon euroluk teklif geldi (Haber: Futbol Arena)
Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma için Sevilla'dan 13 milyon euroluk teklif geldi (Haber: Futbol Arena)

Sevilla Kulübü menajerler aracılığı ile Galatasaray'a Bruma için 13 milyon euro (43 milyon) bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu bildirdi.



Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu ise menajerlerin getirdiği bu teklife, "Resmi yazı ve teklif gelsin ancak o zaman konuşabiliriz. Ayrıca bu rakamlara Bruma'yı satmayız" yanıtı verdi. Galatasaray yönetiminin Bruma için ancak 16 milyon euro ve üzerindeki teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade edildi.



Hatırlanacağı üzere Bruma hazırlık kampında gösterdiği performansla Hollanda Ligi ekiplerinden PSV'nin dikkatini çekmişti. PSV'nin 6 milyon euroluk teklifini reddeden sarı kırmızılılar Sevilla'dan gelen 13 milyon euroluk teklifi de kabul etmedi.






















Bruma geçtiğimiz sezon Real Socieadad'ta kiralık olarak forma giymişti. Sarı kırmızılılara geri dönen genç yıldız, Beşiktaş'la oynanan mücadelede ilk 11'de forma giymişti ve kupanın kazanılmasında pay sahibi olmuştu.


























#Galatasaray
#Bruma
#Sevilla
8 yıl önce