|

Galatasaray'dan Donk için sürpriz karar

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Koray Günter'in sakatlığı sonrasında Ryan Donk'un takımda kalması yönünde rapor verdi. Riekerink'in bu karararının arkasında ise oyuncuya beklenen tekliflerin gelmemesi gerçeği var.

Yeni Şafak
11:15 - 23/07/2016 السبت
Güncelleme: 11:33 - 23/07/2016 السبت
Yeni Şafak
Ryan Donk, geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.
Ryan Donk, geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Hollandalı Ryan Donk için sürpriz bir karar alındı. Sarı krımızılıların teknik direktörü Riekerink, Koray Günter'in sakatlığı sonrası Donk'un takımda kalabileceğini belirtti.



Defans hattında Koray'ın sakatlığı sonrası Salih Dursun ve Ryan Donk'tan birinin takımda kalması yönünde rapor vermesi beklenen başarılı teknik adamın tercihini Donk'tan yana kullandığı aktarıldı. Hollandalı futbolcuya ciddi bir teklifin gelmemesi ve oyuncunun yıllık maaşının başka bir takıma transfer olmasını imkansız hale getirmesinden dolayı Riekerink ve yönetimin Hollandalı oyuncuyu takımda tutacağı ifade edildi. Salih Dursun'un ise Süper Lig kulüplerinden ciddi teklifler aldığı aktarılırken başarılı oyuncunun kiralık olarak gönderileceği öğrenildi.



  • Ön liberoya transfer yapması beklenen Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in Donk'u stoper alternatiflerinden biri olarak düşündüğü, ön liberoya yapılacak takviyenin ardından oyuncuyu daha çok stoper bölgesinde değerlendireceği belirtildi. Sarı kırmızılı yönetimden gelen bilgilere göre Donk için ciddi bir teklif gelmesi durumunda ise bunun değerlendirilmeye alacağı aktarıldı.







#Galatasaray
#Ryan Donk
#Salih Dursun
#Riekerink
٪d سنوات قبل