|

Galatasaray'dan Okan Buruk açıklaması

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Sivas Belediyespor'la oynadıkları kupa maçından sonra Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un Tudor ile ilgili söylediklerine cevap verdi.

Yeni Şafak
21:53 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 21:58 - 12/12/2017 Salı
Yeni Şafak
G.Saray-Akhisar maçı oynanırken Tudor ve Okan Buruk arasında gerginlik yaşanmıştı.
G.Saray-Akhisar maçı oynanırken Tudor ve Okan Buruk arasında gerginlik yaşanmıştı.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Akhisar Teknik Direktörü Okan Buruk'un Tudor için söylediği sert sözler hakkında konuştu.

Cenk Ergün'ün açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Galatasaray armasıyla mücadele verenlerin değerinin, birileri tarafından aşağıya çekilmeye çalışılması bizim izin vermeyeceğimiz bir şeydir. Bunu da en iyi Okan'ın bilmesi lazım. Türk futboluna Galatasaray'dan yetişerek katıldı. Herhalde o an heyecanlandı ve unuttu. Galatasaray, teknik direktörü hakkında kimsenin böyle konuşmasına izin vermez ve gerekeni yapar. Bizim amacımız hiçbir zaman tansiyonu yükseltmek değil ama baktık ki gereken gerekli şekilde yapılmıyor, o zaman biz açıklama yapmaya mecbur kalıyoruz. Ligde bulunduğu durum ne olursa olsun, hakkında spekülasyon yapılmaya çalışan insan, Galatasaray teknik direktörüdür. Ne içeriden ne de dışarıdan kimse bizim teknik direktörümüz hakkında bu şekilde konuşamaz."

#Galatasaray
#Cenk Ergün
#Okan Buruk
6 yıl önce