|

Galatasaray'dan sürpriz Usain Bolt önerisi

Futbolcu olmak istediğini her fırsatta dile getiren Usain Bolt, Galatasaray'ın da gündemine girdi ancak bu öneri kulüpteki profesyonellerin 'kural' hatırlatmasıyla başlamadan sona erdi.

Yeni Şafak
11:53 - 18/08/2017 Cuma
Güncelleme: 12:04 - 18/08/2017 Cuma
Diğer
100 metrede (9.58) ve 200 metrede (19.19) dünya rekorlarını elinde tutan Bolt pistlere veda etmişti.
100 metrede (9.58) ve 200 metrede (19.19) dünya rekorlarını elinde tutan Bolt pistlere veda etmişti.

Galatasaray'ın yönetim kurulu toplantısında flaş bir isme teklif götürülmesi gündeme geldi.

Habertürk'te yer alan habere göre Usain Bolt'un şöhretinden faydalanmak isteyen Dursun Özbek yönetimi, geçtiğimiz salı yapılan toplantıda kulübün marka değerini yükseltmek için Jamaikalı atletin kadroya katılması düşüncesini masaya yatırdı.

Sarı-kırmızılarda, marka değerine katkı sağlayabileceği düşüncesiyle ünlü sprintere teklif götürülmesine sıcak bakanlar oldu.

Bazı yöneticiler destek verdi

Bolt'un milyarlarca insan tarafından tanınması nedeniyle Galatasaray isminin Uzak Doğu'dan Amerika'ya kadar dünya manşetlerinde yer alacağını düşünen bir yönetici, 30 yaşındaki ünlü atlete davet yapılması fikrini ortaya attı. Bu proje ilgi çekerken, bazı yöneticiler de bu fikre destek verdi.

Proje başlamadan rafa kalktı

Yönetim kurulu toplantısına katılan bazı profesyonellerin, Türkiye'de oynayacak bir yabancının herhangi bir ülkenin alt yaş kategorileri ya da bir kulüpte en az 1 maça çıkma zorunluluğu olduğu iddiasını ortaya atması işleri değiştirdi.

Yanlış bilgilendirilen yöneticilerin hevesi kaçarken, proje de başlamadan rafa kalktı.


#Usain Bolt
#Galatasaray
7 yıl önce