|

Galatasaray'ı çok isterim

Alman golcünün kulüp televizyonuna demeç vermesi transferin kesin olarak bittiği şeklinde yorumlandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 03:26 - 1/07/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı ve tatil için ailesiyle birlikte Antalya'da olan Lukas Podolski konusunda dün sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran gelişmeler yaşandı. Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve Galatasaray ile hemen hemen her konuda mutabakata varan Alman golcü, henüz arada herhangi bir resmi anlaşma olmamasına rağmen Galatasaray Televizyonu'na demeç verdi. Podolski'nin kulübün resmi televizyonuna olumlu yönde yaptığı açıklamalar, futbol kamuoyu tarafından transferin gerçekleştiği şeklinde yorumlandı. Podolski, GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da oynamayı çok isterim, Galatasaray taraftarı muhteşem ve onlarla birlikte olmak çok güzel olur. Galatasaray ile görüşmeler devam ediyor. İnşallah transfer olacak. Taraftarlar çok iyi. Bana sosyal medyadan çok ilgi gösteriyorlar" ifadelerini kullandı. Arsenal ile 3 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştığı öğrenilen Galatasaray, Lukas Podolski'ye de yıllık 3.5 milyon Euro teklif etti. Podolski'nin birkaç gün içinde Antalya'daki tatilini bitirip İstanbul'a gelmesi bekleniyor.



Şampiyon sezonu açıyor


Sezonu çifte kupa ile kapatan G.Saray, yaklaşık 1 aylık aradan sonra bugün saat 18.00'deki idmanla yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Milli takımlarda olmaları nedeniyle sezonu geç kapatan futbolcular, takıma 5 Temmuz'daki Avusturya kampında dahil olacak. G.Saray'da henüz geleceği belli olmayan Melo da kamptan itibaren takıma katılacak.



Bruma kiralık gidiyor


Galatasaray'da geldiği günden beri beklenen patlamayı ve gelişimi gösteremeyen Bruma'nın yeni sezonda İspanya'nın Real Sociedad takımında forma giyeceği belirtildi. İspanyol Diaro Vasco gazetesinin iddiasına göre Sociedad, genç yıldızı 1 yıllığına kiralama teklifi götürdü; Galatasaray da kabul etti. Bruma'nın satın alma opsiyonunun 8 milyon Euro olacağı belirtildi.







#Galatasaray
#Podolski
#Lukas Podolski
#gstv
9 yıl önce