|

Galatasaray'ın hiçbir gücü yok

Fenerbahçe''nin ezeli rakibi Galatasaray hakkında çarpıcı sözler kullanan Başkan Aziz Yıldırım, ''Galatasaray''ın hiçbir gücü yok. Çok kötü günler bekliyor. Beşiktaş''ın da arkası boş'' ifadelerini kullandı. G.Birliği maçında hakemleri yanlış yaptıkları için uyardığını kaydeden Aziz Yıldırım, ''F.Bahçe''nin haklarını savunmak için 60 gün değil, 160 gün ceza versinler. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm'' dedi.

.
00:00 - 1/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:10 - 31/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray'ın hiçbir gücü yok
Galatasaray'ın hiçbir gücü yok

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ı daha kötü günler beklediklerini belirterek, ''Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Beşiktaş'ın da arkası boş'' dedi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcularla yemek yiyen Yıldırım, FBTV'de bir bölümü canlı yayınlanan yemekte oyunculara yönelik yaptığı konuşmada, Beşiktaş maçından sonra 8 maçın 5'ini kendi sahalarında oynayacaklarını kaydederek, ''Beşiktaş'ı yenerseniz, ilk devre 7-8 puan önde bitiririz'' dedi. Konuşmasında Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yapan Aziz Yıldırım, ''Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkası da boş. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız o zaman fizik olarak düşüş başlar'' diye konuştu.

GEREKİRSE HAKEM ODASI BASARIM

Derbi öncesi Beşiktaş''a sert mesajlar gönderen Fenerbahçe Başkanı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman''ın önceki gün ''Kimse bizden soyunma odası basmamızı beklemesin'' sözlerine de değindi. Beşiktaş Başkanı Orman''ın hakemlerle ilgili sözlerine yanıt veren Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, ''Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyor. Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklermiş. Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm; söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım; onu da bilsinler. Fenerbahçe''nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım'' ifadelerini kullandı.

HAKLILIĞIMI DİLE GETİRİRİM

PFDK tarafından 60 gün hak mahrumiyeti aldığı cezayı değerlendiren Aziz Yıldırım, bu konuda şunları söyledi: ''Ben hakeme ''iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz'' dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil, 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lâl olacağız yani. Buna müsaade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. Son 17 senede olan her şeyi biliyorum.''

Şampiyonluk maçı gibi göstermek CAHİLLİKTİR

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, dün Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katıldığı yemekte yine gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu. Beşiktaş derbisinin şampiyonluk maçı olmadığını ve bu tarz açıklamaların cahillikten kaynaklandığını belirten tecrübeli oyuncu, ayrıca Başkan Aziz Yıldırım''ın takımın antrenmanlarını sık sık ziyaret etmesinin kendileri için motive edici bir unsur olduğunun altını çizdi. Derbi öncesi takımda çok güzel bir ortam olduğuna vurgu yapan Fenerbahçe Kaptanı, ''Derbiye çok iyi hazırlandık. İnşallah yansımalarını olumlu olarak alırız. Centilmence, hak edenin kazanacağı bir maç olur'' temennisinde bulundu.

Derbide F.Bahçe ve Beşiktaş''ın fiziki şartlarının hangisinin daha iyi olacağı ortaya çıkacağını savunan Emre, maçla ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Derbiden galip ayrılan taraf biz olursak ilk 8 hafta itibariyle derbileri geride bırakarak önemli bir kulvarı aşacağız.''

İlginç açılış

F.Bahçe kongre üyesi Aram Malkaroğlu''nun sahibi olduğu Özveren Rulman firmasının Hadımköy''deki yeni binasının açılışı bugün yapılacak. Açılışı ilginç kılan olay ise muhalefet ile yönetimin de davet edilmesi. Açılışa Fenerbahçe yöneticilerinin yanı sıra Mehmet Ali Aydınlar''ın da katılacak olması.


9 yıl önce