|

Galatasaray'ın ilk yabancı transferi: Josue

Galatasaray ilk yabancı transferini gerçekleştiriyor. Sarı kırmızılılar Alex Telles'in transferi karşılığında Porto'dan Josue'yi kadrosuna katıyor. Portekiz basınında yer alan haberlere göre oyuncunun menajeri Carlos Goncalves de transferi doğruladı.

Yeni Şafak
16:59 - 10/07/2016 Pazar
Güncelleme: 18:03 - 10/07/2016 Pazar
Yeni Şafak
Geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'a kiralanan Josue'nin gelecek sezon Galatasaray'da oynaması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'a kiralanan Josue'nin gelecek sezon Galatasaray'da oynaması bekleniyor.

Alex Telles'i İsviçre kampına almayan Galatasaray'da ilk yabancı transfer gerçekleşiyor. Şimdiye kadar Bursaspor'dan Serdar Aziz ve Antalyaspor'dan Emrah Başsan'ı alan sarı kırmızılılar Telles'in Porto'ya satışının yanında Josue'yi de kiralık olarak kadrosuna katıyor.



Portekiz basınında yer alan haberlere göre sözleşmesi 2020 yılına kadar uzatılmak üzere olan Josue'nin Galatasaray'la el sıkıştığı belirtildi. Menajerinin de transfer için 'yakın zamanda resmi açıklama olacak' dediği transferin kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor.



  • Josue geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'a kiralanmıştı. Yeşil beyazlılarda 14 maça çıkan orta saha oyuncusu 2 asist yapabilmiş ve teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmemesi sebebiyle takımdan ayrılmıştı. Portekiz'e döndükten sonra Braga ile anlaşan Portekizli futbolcu yeni takımında 12 lig maçında 2 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.





#Josue
#Porto
#Telles
#Galatasaray
8 yıl önce