|

Galatasaray'ın otobüsü stadyumda bırakıldı

Galatasaray Kulübü, Östersunds'a elenilmesinin ardından hiç yapmadığı bir şeyi yaptı ve futbolcularını takım otobüsüne bindirmedi. Güvenlik önlemi almak amacıyla stadyumdan otobüsle çıkmayan sarı kırmızılı futbolcular, stadyumdan kendi imkanları ve kulübün ayarladığı araçlarla ayrıldı.

Yeni Şafak
03:58 - 21/07/2017 Cuma
Güncelleme: 04:14 - 21/07/2017 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray Kulübü, Östersunds'a elenilmesinin ardından futbolcularını takım otobüsüne bindirmedi.
Galatasaray Kulübü, Östersunds'a elenilmesinin ardından futbolcularını takım otobüsüne bindirmedi.

Galatasaray-Östersunds maçı sonrasında ilginç olaylar yaşandı. Turun kaybedilmesi sonrasında sarı kırmızılı taraftarlar uzun süre stadyum ve çevresinde takım otobüsünü bekledi ancak otobüs bir türlü gelmedi.

Gerçek ise sonradan ortaya çıktı. Yaşanan tepkilerin ardından tatsız olayların yaşanmasını istemeyen sarı kırmızılı idareciler takım otobüsünü stadyumdan çıkartmama kararı aldı. Bunun üzerine futbolcular kulübün kendileri için ayarladığı araçlarla stadyumdan ayrıldı.

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar, Florya'da da kulüp yönetimi, teknik direktör ve futbolcuları protesto etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar sözleşmesi feshedilen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ile takımın başında görmek istedikleri Rumen teknik direktör Mircea Lucescu lehine tezahürat yaptı.


#Galatasaray
#Östersunds
7 yıl önce