|

Galatasaraylı üyeden Fenerbahçe derbisi için sürpriz talep

Galatasaray Üyesi Rasim Zaimoğlu sürpriz bir öneriden bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün divan kurulunda söz alan Zaimoğlu, "Fenerbahçe maçında takımımızın hakem tarafından ezilmemesi için her şeyi yapmalıyız. Yönetim kurulunu uyarıyorum, bu konuda ya yabancı hakem ya tarafsız hakem bulunması için her şeyi yapın" dedi.

Yeni Şafak
17:17 - 9/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:32 - 9/11/2016 Çarşamba
DHA
Sarı-kırmızılı kulübün kasım ayı olağan divan kurulu toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de yapıldı.
Sarı-kırmızılı kulübün kasım ayı olağan divan kurulu toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de yapıldı.

Galatasaray Kulübü'nün kasım ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı.



Toplantıda söz alan üyeler arasında bulunan Rasim Zaimoğlu yaptığı konuşmada, yönetim kuruluna Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak uyarıda bulundu ve şunları söyledi:





"Fenerbahçe maçına yabancı hakem isteyelim"

  • "25 milyon taraftarı olan bir kulübün 17 bin üye ile büyümesi mümkün değil. Üye sayısını çok çok artırmalıyız. Mecliste 5 defa katılmayan üyelerin atılması gibi karar var. Bizim tüzükte de buna benzer bir öneri düşünülmüş. Bu yanlış, üye atmak değil üye alımını artırmalıyız. Maç sahada oynanmıyor. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin son iki maçta nasıl hakem kararları ile yürüdüğünü hepimiz biliyoruz. Federasyon ve Fenerbahçe'nin geride kalmasını istemeyenler bu duruma getirdi. Şimdi Kadıköy'de derbi oynayacağız. Bu maçta takımımızın hakem tarafından ezilmemesi için her şeyi yapmalıyız. Gerekirse yabancı hakem dahi isteyebiliriz. Yönetim kurulunu uyarıyorum, bu konuda ya yabancı hakem ya tarafsız hakem bulunması için her şeyi yapın"

#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Süper Lig
7 yıl önce