|

Garry Rodrigues'in transferinde bilinmeyen gerçek

Galatasaray'ın PAOK'tan transfer ettiği Garry Rodrigues'in transferine dair yeni bir detay ortaya çıktı. Hollanda doğumlu futbolcuya ülkesinin iki kulübünden teklif geldiği ancak Rodrigues'in sarı kırmızılıları tercih ettiği belirtildi.

Yeni Şafak
09:42 - 17/01/2017 Salı
Güncelleme: 10:32 - 17/01/2017 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'ın PAOK'tan transfer ettiği Garry Rodrigues'le ilgili çarpıcı bir detay ortaya çıktı.
Galatasaray'ın PAOK'tan transfer ettiği Garry Rodrigues'le ilgili çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

Galatasaray'ın PAOK'tan 3.5 milyon euroya transfer ettiği Garry Rodrigues, Konyaspor'la oynanan maçta taraftarlarının beğenisini kazandı. 26 yaşındaki futbolcunun Yunan kulübünden sarı kırmızılılara gelişinde ise bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.



Başarılı kanat oyuncusunun ülkesinin takımlarından PSV ve Twente'ye önerildiği ancak Galatasaray'ın bu transferde elini çabuk tutarak oyuncuyu ikna ettiği aktarıldı. İki kulübün de PAOK'la sezon sonu için görüşmelerde bulunduğu ancak Garry Rodrigues'in takımdan ayrılmak istemesi üzerine Yunan kulübünün futbolcunun satışına izin verdiği ifade edildi.



Konyaspor'la oynanan mücadelede 45 dakika forma giyen ve oynadığı oyunla takımının maçı kazanmasında etkili olan Rodrigues, sarı kırmızılı camiayı mutlu etmişti. 26 yaşındaki futbolcu, maç sonunda yaptığı açıklamada ise ilerleyen günlerde performansını arttıracağının sözünü vermişti.



Hollanda doğumlu olan Garry Rodrigues, Yeşil Burun Adaları Milli Takımı'nda forma giyiyor.













#Garry Rodrigues
#Galatasaray
7 yıl önce