|

Geçmeyecek tek şey size olan aşkım

Akhisar maçında yediği hatalı gollerle eleştirilen G.Saray kalecisi Muslera, kendisine destek çıkan tribünler için yaptığı paylaşımda, “İyi zamanlar ve o kadar da iyi olmayan zamanlar geçiyor ama geçmeyecek tek şey size olan aşkım” ifadesini kullanarak taraftarlara teşekkür etti

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:33 - 11/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Fernando Muslera
Fernando Muslera

Galatasaray'ın önceki gün sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-0 geriden gelep 4-2 yenmesi sarı-kırmızılı takım adına takdir alırken, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera eleştirilerin odağına oturdu. Özellikle ikinci gol başta olmak üzere yenilen gollerde büyük hataları göze çarpan 29 yaşındaki file bekçisi, futbol kamuoyu tarafından ağır şekilde tenkit edilirken, Muslera'nın önceki sezonlara oranla yaşadığı formsuzluk üzerinde duruldu. Sarı-kırmızılı taraftarların yediği hatalı gollere karşın Uruguaylı kaleciye sahip çıkması dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray'da yedinci sezonunu geçiren Muslera, bu sezon ligde geride kalan 15 maçta 19 gol yedi.

KENDİSİNE DUYULAN GÜVEN İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Uruguaylı kaleci, eleştirilen performansına karşın kendisine destek vermeyi bırakmayan tribünlerin bu tavrını ise karşılıksız bırakmadı. Muslera, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İyi zamanlar ve o kadar da iyi olmayan zamanlar geçiyor ama geçmeyecek tek bir şey var ki; o da size olan aşkım. Bana verdiğiniz destekten ve gösterdiğiniz sevgiden ötürü çok teşekkür ederim. Her zaman sizin için ve bu takım için savaşmaya devam edeceğim. Bana verdiğiniz güven için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

#Muslera
6 yıl önce