|

Gelecek sezon şampiyonuz

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, gelecek sezon için iddialı açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam, "Tek hedefimiz, taraftarlarımızı ve camiamızı mutlu ederek şampiyon olmak. Çalışmalarımız başladı. Bunun için 'Eminim' diyebilirim" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 08:19 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
İgor Tudor
İgor Tudor

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, son iki sezonu kötü geçiren sarı-kırmızılı takımı, gelecek sezon şampiyon yapacağına emin olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı takımın gelecek sezon giyeceği formaların tanıtım organizasyonuna katılan deneyimli teknik adam, eski takım arkadaşlarından Conte'nin Chelsea, Zidane'ın ise Real Madrid ile şampiyon olduğu hatırlatılarak yöneltilen, gelecek sezon Galatasaray'ı şampiyon yapıp yapamayacağıyla ilgili bir soruya, Türkçe olarak "İnşallah, inşallah" dedi. Tudor, şampiyonlukla ilgili, "Futbolda kötü zamanlar olabiliyor. Ama bizim gibi üst düzey camialar, bu kötü günleri kısa sürede atlatıp, bir an önce tekrar eski günlerine geri dönmeli. Tek hedefimiz, taraftarlarımızı ve camiamızı mutlu ederek şampiyon olmak. Bu seneyi ve geçen seneyi unutup, elimizden gelenin en iyisini yaparak gelecek sezon şampiyon olmak istiyoruz. Çalışmalarımız başladı. Bunun için 'Eminim' diyebilirim" ifadeleriyle görüşlerini dile getirdi.

HAYIR DEME GÜCÜNE SAHİBİM

Gelecek sezonun kadrosu ve transferle ilgili bir soruya cevap veren Hırvat çalıştırıcı, "Siz benden iyi biliyorsunuz. Gazetelerde her gün yeni isimler yazılıyor. Benden daha hakimsiniz. Size göre Gomis bile geldi" diyerek şaka yaptı. Açıklamalarına devam eden Tudor, "Transfer konusu kolay değil. Bence gizli kalması gereken bir konu. İmza atılana kadar kimseye söylenmemesi gerekiyor. Transfer çalışmalarını yönetimimizle yapıyoruz. İstemediğim bir oyuncu varsa onu da durdurabilme ve 'Hayır' deme gücüne sahibim. Olması gereken de bu. Ligler şu an devam ediyor. sezonu hangi sırada bitireceğimiz de çok önemli. Lig bitmeden bir oyuncuyla görüşemiyorsunuz" diye konuştu.

ARMAYI ONURLANDIRMALIYIZ

Sarı-kırmızılı takımın yeni sezonda giyeceği formaların çok güzel olduğunu söyleyen Hırvat teknik direktör Igor Tudor, "En önemli şey armamız. Armamız herkesin üstünde. Bizim de, sahada göstereceğimiz performansla bu armayı onurlandırmamız lazım. Bizim, bu mükemmel tarihi taçlandırmamız gerekiyor. Bunun için de yeni sezonla birlikte ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce yapılanlar zaten ortada" ifadelerini kullandı.

#Galatasaray
#İgor Tudor
7 yıl önce