|

Genç karateciler Balkan sınavında

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Milli Takımı, Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılacak 16. Balkan Ümit ve Genç Şampiyonası'nın dördüncüsü olan 21 Yaş Altı Kupası’na katılacak.

Yeni Şafak
14:47 - 12/12/2014 Cuma
Güncelleme: 14:50 - 12/12/2014 Cuma
IHA
Samsun’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nın ardından belirlenen ve 25 Kasım’da Düzce’de kampa giren Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Milli Takımlar, 16. Balkan Ümit ve Genç Şampiyonası, 4. 21 Yaş Altı Kupası’nda ülkemizi temsil edecek. Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye Türkiye, Bulgaristan, Hırvatistan, Arnavutluk, Sırbistan, Romanya, Makedonya, Bosna Hersek, Slovenya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inden yaklaşık 600 sporcunun mücadele etmesinin beklendiği şampiyona, 12-14 Aralık tarihlerinde yapılacak.


Şampiyonada Türkiye’yi 18 kadın, 20 erkek sporcu temsil edecek. Ayrıca, 12 Türk hakem de Bulgaristan’daki müsabakalarda görev yapacak.


Armeec Arena’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek şampiyonada müsabakalar kata ve kumite branşlarında yapılacak. Ferdi kategorilerde 33, takım mücadelelerinde ise 2 dalda madalya dağıtılacak.


13 Kasım Cumartesi günü Bulgaristan’a giderek milli sporcuların yanında bulunacak Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türk karatesinin iyi bir altyapıya sahip olduğunu belirterek, milli sporcuların geçmiş organizasyonlarda olduğu gibi ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine ve başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandığını söyledi.
#KARATE
#BALKAN ŞAMPİYONASI
#KARATE MİLLİ TAKIMI
#ARMEEC ARENA
#SOFYA
9 yıl önce