|

Gigi Datome: Saçlarımı keseceğim

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Gigi Datome, THY Euroleague Final-Four'u öncesi açıklamalar yaptı. 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon kaybettikleri şampiyonluğu bu sefer bırakmayacaklarını ifade etti ve taraftara garanti verdi.

Yeni Şafak
11:00 - 19/05/2017 Cuma
Güncelleme: 11:09 - 19/05/2017 Cuma
Diğer
Gigi Datome kupayı kazanmaları halinde saçlarını keseceğini söyledi.
Gigi Datome kupayı kazanmaları halinde saçlarını keseceğini söyledi.

Fenerbahçeli Gigi Datome, Final Four'da kupanın gelmesi halinde kendine verdiği sözü tutacağını söyledi. İtalyan yıldız "Geçen sezon sakalımı boyayacaktım. Bu sezon bazı şeyler gerçekleşirse, saçlarımı keseceğim. Sakalımın duracağından emin olabilirsiniz" dedi.

Akşam'a konuşan Datome'nin açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:


"Geçen sezondan daha iyi oluruz"
  • Çok mutluyuz. İlk hedeflerimizden biri Final-Four'du. Çok uzun bir yolculuktu. İlk hedefimize ulaştık. Final-Four'a kaldık diye tatmin olacak değiliz. Geçen yıl final oynadık. Geçen sezondan daha iyi oluruz. Final-Four'dan sonra Türkiye Ligi'ni düşünmemiz gerekecek.
"Taraftarlarımız rahat olsun"
  • Taraftarımız rahat olsun, çok rahat uyku çekeceğiz, inanıyorum. Bu gibi şeyler idmana gelirken, motive olmamızı sağlıyor.
"Saçlarımı keseceğim"
  • Bu sezon çok başka bir planım var. Bazı şeyler gerçekleşirse, saçlarımı keseceğim. Fakat sakalımın duracağından emin olabilirsiniz. Onu kesmem.
Final-Four'un nerede olduğunun bir öneminin bulunmadığını söyleyen Datome 'kupayı kazanacağız' dedi.

#Gigi Datome
#Fenerbahçe
7 yıl önce