|

Giuliano transferinde kafa karıştıran detaylar

Trabzonspor'un Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrollerinden geçirdiği Brezilyalı oyuncu Giuliano için Zenit Kulübü'yle anlaştığı belirtildi. Sarı lacivertlilere transferi için Şükrü Saracoğlu'nu da gezen futbolcunun resmi imzaları atması durumunda Trabzonspor'un tazminat alabileceği öğrenildi.

Yeni Şafak
12:53 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:44 - 12/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin sağlık kontrollerinden geçirdiği Giuliano, Şükrü Saracoğlu'nu gezdi.
Fenerbahçe'nin sağlık kontrollerinden geçirdiği Giuliano, Şükrü Saracoğlu'nu gezdi.

Fenerbahçe'nin dün İstanbul'a getirdiği ofansif orta saha oyuncusu Giuliano için Trabzonspor'un devreye girdiği ve kulübü Zenit'le anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre oyuncunun transferi için Rus kulübü ile görüşen ve 8 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul eden Trabzonspor, Zenitli idarecilerle el sıkıştı.

Konuyla ilgili olarak bir de video ortaya çıktı. O videoda oyuncu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya görüşeceği menajerle ilgili bilgi veriyor.

  • Yaşanan bu gelişmelerin ardından Giuliano, Fenerbahçe için sağlık kontrollerinden geçti ve Şükrü Saracoğlu'nu gezdi. Sarı lacivertlilerin basın sözcüsü Mahmut Uslu da konuyla ilgili olarak "Biz çok rahatız, transferle ilgili bir sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı.
"Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la anlaşması gerekiyor"

Mahmut Uslu'nun bu açıklamalarına karşılık Trabzonsporlu yöneticiler ise oyuncu için Zenit'le anlaşmaya vardıklarını ve Fenerbahçe'nin Giuliano'yu alması durumunda kendileriyle görüşme zorunda kalacaklarını ifade etti. Alınan bilgilere göre transferin resmileşmesi halinde bordo mavililerin hukuksal olarak 12 milyon Euro'luk bir bedel alabileceği ifade edildi.

#Trabzonspor
#Fenerbahçe
7 yıl önce