|

Gökhan Gönül: 2 hafta sonra lider olabiliriz

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ve Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleriyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
09:11 - 10/11/2017 Cuma
Güncelleme: 09:40 - 10/11/2017 Cuma
Diğer
32 yaşındaki Gökhan Gönül yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon sadece 6 resmi maçta forma giyebildi.
32 yaşındaki Gökhan Gönül yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon sadece 6 resmi maçta forma giyebildi.

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde bulunan Beşiktaş'ta Gökhan Gönül şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

Deneyimli oyuncu "Galatasaray şu an lider durumda ama 2 hafta sonra biz lider olabiliriz. 3 puanlık sistemde herkes yarışın içerisindedir" ifadelerini kullandı.

Tivibuspor'a konuşan deneyimli oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;
"Son dakika golleri olmasa Fenerbahçe kazanacaktı"
  • "Fenerbahçe son 2 maçta, son dakika yediği gollerle puan kaybetti. Son 2 dakika olmasa kazanacaktı ve bu kötü durumlarından bahsetmemiş olacaktık."
"Galatasaray lider ama..."
  • "Galatasaray lige çok hızlı başladı, hepsi şampiyonluğu istiyor çok belli. Bazen seyirci olarak anlarsınız, takımı sahaya çıktığında 'Bugün kazanır' diyorsunuz. Galatasaray takımı da böyle başladı sezona. Galatasaray şu an lider durumda ama 2 hafta sonra biz lider olabiliriz. 3 puanlık sistemde herkes yarışın içerisindedir. Bizim için, içerideki maçlarda yüzde 80 eminim kazanacağımızdan."

"Şampiyonlar Ligi'nde neden final olmasın?"
  • "Taraftarlarımız çok iyi. Enerjimizin bittiğini hissettiğimiz an, taraftar bizi yukarı itiyor. Taraftarlarımız bize istediğimizi veriyor. Biz de taraftarlarımıza ligde şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir seviye vereceğiz. Neden final olmasın?"

#Beşiktaş
#Gökhan Gönül
6 yıl önce