|

'Gökhan Gönül Beşiktaş'ta'

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi. Sözleşmesi biten yıldız futbolcu ile sarı lacivertli kulüp görüşmelerini sürdürüyordu.

Yeni Şafak
21:49 - 17/05/2016 Salı
Güncelleme: 22:02 - 17/05/2016 Salı
Diğer
Gökhan - Beşiktaş iddiası gündemi sarstı.
Gökhan - Beşiktaş iddiası gündemi sarstı.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a 'evet' dediği iddia edildi.



Ajansspor'da yer alan habere göre 31 yaşındaki futbolcunun 2015-16 sezonunun şampiyonu Beşiktaş ile prensipte anlaştığı iddia edildi.



Beşiktaş Kulübü içinden elde edilen bilgilere göre, Beşiktaş yönetimi Gökhan'a cazip bir teklif yaptı ve Gökhan da prensipte "evet" dedi.Lig TV'de yayınlanan Maraton programına konuk olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da "Gökhan Gönül Beşiktaş'a gelmek isterse, onu kadromuzda görmek isteriz" ifadesini kullanmıştı.



İddialar, West Ham United'ın da ilgisinin olduğu başarılı futbolcunun tercihinin beklenin aksine Türkiye, hatta Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Beşiktaş olacağı yönünde.



Bu durum karşısında, yıldız futbolcuyla ilgili olarak Fenerbahçe yönetiminin alacağı tavır ise merak konusu.



Beşiktaş'ın Gökhan ile anlaştığı haberleri siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Sosyal medya üzerinden bu konu hakkında görüşlerini paylaşan taraftarlar, Gökhan'ın Beşiktaş'a çok şey katacağı görüşünde birleşti.





#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
#Beşiktaş
8 yıl önce