|

Gökhan Gönül'den Fenerbahçe hatırlatması

Hapoe Beer Sheva'yı UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Fenerbahçe ile Avrupa Ligi'nde oynadıkları yarı final maçını hatırlatarak, "Ben daha önce yarı final oynamıştım, neden burada final oynamayalım" dedi.

Yeni Şafak
08:54 - 17/02/2017 Cuma
Güncelleme: 09:18 - 17/02/2017 Cuma
AA
Hapoe Beer Sheva karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Gökhan Gönül 90 dakika görev aldı.
Hapoe Beer Sheva karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Gökhan Gönül 90 dakika görev aldı.

Siyah-beyazlı takımın tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül de çok iyi bir skorla sahadan ayrıldıklarını bildirdi. Gökhan Gönül, 3-1'in kendileri için önemli bir skor olduğunu belirterek, şunları kaydetti:



"İnşallah tüm Türk halkı sevinmiştir"

  • "Futbol bu ne olacağı belli olmaz ama bizim adımıza 3-1 çok iyi oldu. Umduğumuzdan belki de daha fazlasını elde ettik. Buradan en azından yenilmeden ve gol yemeden bir veya iki gol atarak evimize dönmeyi amaçlıyorduk ama bunun daha fazlasını başardık. 3-1 önemli skor, özellikle deplasmanda. Hepimiz mutluyuz. İnşallah sadece Beşiktaş taraftarı değil, tüm Türk halkı sevinmiştir."

"Neden final oynamayalım?"

  • "Beşiktaş her maça kazanmak için çıkar. UEFA olsun, lig olsun fark etmiyor. Şampiyonlar Ligi'nden de sadece 1 mağlubiyetle elendik. Şimdi UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyoruz. Ben daha önce yarı final oynamıştım, neden burada final oynamayalım?"

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, siyah-beyazlı formayla 21 maçta forma giydi.




#Beşiktaş
#Gökhan Gönül
#Hapoe Beer Sheva
7 yıl önce