|

Gökhan Gönül'e teklif yapan kulüpler belli oldu

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Gökhan Gönül'e hangi kulüplerden teklif geldiği belli oldu. Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut dün yaptığı açıklamada İspanya, İngiltere ve Türkiye'den tam 5 kulübün resmi teklifte bulunduğunu açıklamıştı.

Yeni Şafak
14:26 - 29/05/2016 Pazar
Güncelleme: 15:43 - 29/05/2016 Pazar
Yeni Şafak
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın transfer görüşmelerini menajerlerle yürütmeyeceğim itirazının ardından Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut da Fenerbahçe ile görüşmeyeceğim resti çekti.



31 yaşındaki futbolcu ile Fenerbahçe arasında ipler kopma noktasında gelirken yıldız futbolcuya gelen teklifler de gün yüzüne çıktı. Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, dün yaptığı açıklamada 'Gökhan Gönül için İspanya, İngiltere ve Türkiye'den 5 tane ciddi teklif aldım' açıklamasında bulunmuştu. Bulut'un hangi kulüplerden teklif aldığı basına sızdırıldı.




Beşiktaş'ın teklifi çok cazip

Gökhan Gönül için yapılan tekliflerden en cazip olanının Beşiktaş'ın yaptığı teklif olduğu ifade edilirken oyuncunun da İstanbul'da kalmaki istediği belirtiliyor. Euro 2016 öncesi transferine nokta koymak isteyen futbolcunun bu isteği gerçekleşmezse Fransa'daki turnuvadan sonra yeni takımına imza atacağı aktarıldı.

















#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
#Ahmet Bulut
#Valencia
#West Ham United
#Beşiktaş
8 yıl önce