|

Gökhan Gönül'ün ilk 11'de olmama sebebi ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a kaybettiği Türkiye Kupası Finali'nde karşılaşmaya ilk 11'de başlamayan Gökhan Gönül'ün Aziz Yıldırım tarafından oynatılmadığı iddia edildi.

Yeni Şafak
11:44 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 12:11 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Fenerbahçe'de kaybedilen Türkiye Kupası Finali'nin ardından ilginç gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray maçına ilk 11'de başlamayan ve yedek kulübesinde kalan Gökhan Gönül'ün başkan Aziz Yıldırım tarafından oynatılmadığı belirtildi.



Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den önce başka kulüplerle transfer görüşmesi yaptığını öğrenen Aziz Yıldırım'ın yıldız oyuncunun bu sebeple karşılaşmada oynatılmamasını istediği öne sürüldü. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan futbolcu teknik direktör Pereira'nın 79.dakikadaki hamlesi sonrasında Şener Özbayraklı'nın yerine oyuna dahil olmuştu.



Pereira ile tartıştığı iddialarını yalanlamıştı

Gökhan Gönül, Galatasaray maçı öncesinde ilk 11'de olmamasını Pereira ile tartıştığına bağlayan haberler için 'yalan' ifadesini kullanmıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan futbolcu şöyle konuşmuştu;


  • ''İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir dialog kesinlikle yaşanmadı. Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten "Şeref ve haysiyet yoksunusunuz
    . Kaldı ki forma kimsenin tapulu malı değil hoca kimi isterse onu oynatır''

Gökhan Gönül'ün oynatılmama sebebinin Beşiktaş ile yaptığı transfer görüşmeleri olduğu ifade edilirken oyuncunun transferi ile ilgili olarak Euro 2016 öncesinde net bir açıklamanın yapılması bekleniyor.







Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçeli yöneticilerle tartıştı











#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
#Aziz Yıldırım
8 yıl önce