|

Gökhan Töre'ye Bilic'ten onay çıktı

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic ile İngiltere'de görüşen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Gökhan Töre'nin transferi için olumlu yanıt aldığı belirtildi. Bu gelişme üzerine siyah-beyazlı yönetimin ocak ayında İngiliz kulübüyle resmi görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

Yeni Şafak
10:21 - 5/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:52 - 5/11/2016 Cumartesi
Diğer
Beşiktaş'tan West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre, İngiliz kulübünde 8 resmi maça çıkarken 1 asist yapabildi.
Beşiktaş'tan West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre, İngiliz kulübünde 8 resmi maça çıkarken 1 asist yapabildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önderliğindeki yönetim, Gökhan Töre'yi devre arasında kadroya katmak için kolları sıvadı. Premier Lig ekibi West Ham United'a kiralanan Töre için ilk hamle başkan Fikret Orman'dan geldi.



Habertürk'ün haberine göre Orman; Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'le İngilitere'de yemekte bir araya geldi. West Ham yönetiminin, özellikle son dönemde taraftarların gösterdiği tepki sonrası 24 yaşındaki yıldızı gözden çıkardığı öğrenilirken; Slaven Bilic'in de Töre'ye ayrılık kapısını açtığı belirtildi.



Resmi görüşmeler başlayacak

Bilic, "Gökhan'dan çok şey bekliyorum ama olmadı. O yetenekli bir oyuncu. Şu an illa gitsin diye kesin bir kararım yok. Ama kendisi Beşiktaş'a dönmek isterse önünü kesmem izin veririm. Sonuçta onun kulübü Beşiktaş" diyerek transfere yeşil ışık yaktı.


Bu gelişmelerin ardından yönetimin, ocakta İngiliz kulübüyle resmi görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Kartal, kiralık gönderdiği Töre'yi ilk olarak para vermeden kadrosuna katmaya çalışacak.



Yarım sezonluk paranın istenmesi halinde ise Beşiktaş West Ham'a cüzi bir miktar önerecek.












#Gökhan Töre
#Beşkiktaş
#Fikret Orman
#Slaven Bilic
7 yıl önce