|

Gökhan Töre'ye Güneş vetosu

Sezon başında İngiliz Premier Lig ekibi West Ham United'a kiralık olarak giden Gökhan Töre'nin devre arısında Beşiktaş'a geri dönme isteği teknik direktör Şenol Güneş'e takıldı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Takımın ahengini bozamam” diyerek olumsuz cevap verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/11/2016 Salı
Güncelleme: 01:05 - 15/11/2016 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'a kiraladığı Gökhan Töre'nin geri dönme isteğine teknik direktör Şenol Güneş'ten olumsuz cevap geldi. İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan ve her fırsatta mutlu olmadığını dile getiren genç oyuncunun dönme isteğini yöneticiler olumlu karşılamıştı. Ancak bu konuda son sözü söylemesi beklenen Şenol Güneş, yöneticiler gibi düşünmüyor.



Deneyimli teknik adam, hem ligde hem de Avrupa'da iyi bir uyum yakalayan ve başarılı bir çizgi tutturan takımın ahenginin bozulmasından korkuyor. Şenol Güneş, yönetim ile yaptığı görüşmede, "Gökhan, benim için değerli bir oyuncu. Ancak şu aşamada onu geri almak riskleri de barındıyor. Takım olarak iyi bir çizgi yakaladık. Bu uyum ve ahengin bozulmasından endişe ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de yakaladığımız bu havayı tersine çevirmek istemiyorum. Gökhan, bizim oyuncumuz, ancak devre arası değil de sezon sonu takıma dönerse uyum için önümüzde büyük bir zaman olur. Hem onun dönmesi kulübü ekonomik anlamda da olumsuz olarak etkleyebilir" diye konuştu.



Başkan Fikret Orman da Gökhan Töre için bir taleplerinin olmadığını söyledi. İngiliz The Sun gazetesine konuşan Başkan Orman, "Gökhan, Beşiktaş'a geri dönmek istiyor. Gökhan'ın dönüşünü bir tek şartla kabul edebiliriz. Sezon başında West Ham'ın kulübümüze ödediği 2.5 milyon Pound kiralama bedeline geri ödemememek şartıyla" dedi.


#Beşiktaş
#Gökhan Töre
#Şenol Güneş
7 yıl önce