|

Gökhan Töre'ye Mete Kalkavan sürprizi

FIFA kokartlı hakemler Halis Özkahya ve Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarında düdük çalacak. Gökhan Töre'nin West Ham United'la çıkacağı ilk resmi maça Kalkavan atandı.

Yeni Şafak
17:31 - 27/07/2016 الأربعاء
Güncelleme: 14:53 - 27/07/2016 الأربعاء
AA
Beşiktaş'ın 1 yıllığına West Ham United'a kiraladığı Gökhan Töre'nin İngiliz ekibindeki ilk resmi maçını  Mete Kalkavan yönetecek.
Beşiktaş'ın 1 yıllığına West Ham United'a kiraladığı Gökhan Töre'nin İngiliz ekibindeki ilk resmi maçını Mete Kalkavan yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Özkahya, Avusturya'nın Admira ile Çek Cumhuriyeti'nin Lebirec takımları arasında yarın oynanacak maçta görev yapacak.



Avusturya'nın Maria Enzersdorf şehrinde TSİ 22.05'de başlayacak mücadelede Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Ekrem Kan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Palabıyık olacak.






Gökhan Töre'nin ilk maç

Mete Kalkavan ise Slovenya'nın Domzale ile İngiltere'nin West Ham United takımları arasında yarın oynanacak maçta görev alacak.



Slovenya'nın Ljubljana şehrinde TSİ 21.45'te başlayacak müsabakada Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak. Böylece Gökhan Töre'nin West Ham'daki ilk resmi maçını Türk hakemler yönetmiş olacak.



Video: Töre’den West Ham taraftarına mesaj




#Gökhan Töre
#West Ham United
#Mete Kalkavan
#Halis Özkahya
٪d سنوات قبل
default-profile-img