|

Göksenin Köksal: İyi oku Melih Mahmutoğlu

Galatasaray Odeabank oyuncusu Göksenin Köksal, Fenerbahçe'nin kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun açıklamalarına sert tepki gösterdi. Köksal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mahmutoğlu'nun kendisini kamuoyunun önüne atarak çıkarcılık yapmaya çalıştığını ifade etti.

Yeni Şafak
09:13 - 27/01/2017 Cuma
Güncelleme: 09:42 - 27/01/2017 Cuma
Yeni Şafak
Göksenin Köksal, Melih Mahmutoğlu'nu hedef alan bir açıklama yayınladı.
Göksenin Köksal, Melih Mahmutoğlu'nu hedef alan bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe, Euroleague'in 20. haftasında Ülker Sports Arena'da karşılaştığı Galatasaray Odebank'ı 85-80'lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılı oyuncu Göksenin Köksal karşılaşma sonrası Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun derbi öncesinde yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından cevap verdi.



İşte Köksal'ın yaptığı o açıklama;


"Öncelikle bugün çok iyi oynayıp kazanamadığımız için büyük Galatasaray taraftarından özür dileriz. Melih Mahmutoğlu'nun bu ülkenin gururu Ergin Ataman ve benim hakkımda yaptığı üstü kapalı çıkar amaçlı açıklamaların ardından başta can kardeşim Ömer Saral olmak üzere bize destek olan bütün sevenlerimize teşekkür ederim.



İyi oku Melih Mahmutoğlu! Maça saatler kala 'iyi arkadaşım' dediğin insan için 'provokatör' diye açıklama yapıp, kamuoyunun önüne atmak çıkarcılıktan başka bir şey değildir. Herhangi bir olay olduğu zaman sen çıkış tüneline hiç koşmadığın hızla koşarsın. O atar bacak bacak üstüne, 'Gelin' der! Bu durum 'provokatörlük' değil, dik duruşun göstergesidir. Göksenin Köksal sizin yapmak isteyip yapamadıklarınızı aslan gibi yüreğiyle yapabilendir. Kazanabilirsin, kaybedebilirsin ama Milli Takım'da beraber kaldığın 'oda arkadaşını' binlerce insanın hedefi haline getirmek ne sana, ne kaptanlığını yaptığın takıma yakışır. Takım kaptanı olarak sana düşen yapıcı davranıp tarafları ve taraftarları yumuşatmaktır (Sinan Güler gibi) He unutmadan...


Bu sözlerin diğer hedefi Ergin Ataman'dır. Hala Milli Takım'ı çalıştırıyor olsaydı sen bu açıklamaları yapabilir miydin? Öyle bir yüreğe sahip misin? Tabiki değilsin... Kalp herkeste var, yürek başka bir şey..."






Mahmutoğlu maç öncesinde ne demişti?


Fenerbahçeli Melih Mahmutoğlu Euroleague'de Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi FB TV'de şunları söylemişti;



"Derbi maçından da her zaman olduğu gibi galip ayrılmak istiyoruz. Ben yarın tribünlerin dolacağını biliyorum. Çeşitli provokasyonlar olacaktır her zaman olduğu gibi. Kesinlikle bu provokasyonlara gelmeyelim çünkü önümüzde CSKA Moskova maçı var. Herhangi bir ceza bizim için iyi olmaz. Bilindik kişiler tarafından çeşitli provokasyonlar yapılabilir. Bunlara gelmeyelim."

#Göksenin Köksal
#Fenerbahçe
#Galatasaray
#Melih Mahmutoğlu
7 yıl önce