|

Gomez'in yerine iki alternatif

Mario Gomez’in transferindeki belirsizlik üzerine Beşiktaş alternatif isimlere yöneldi. Siyah-beyazlıların Alman golcünün takımdan ayrılması halinde Wilfried Bony ve Loic Remy ile temasa geçeceği belirtiliyor.

Yeni Şafak
12:07 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 13:23 - 24/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Alman futbolcu, ligde forma giydiği 33 maçta 26 kez fileleri havalandırarak gol krallığı yarışında sezonu zirvede tamamladı.
Alman futbolcu, ligde forma giydiği 33 maçta 26 kez fileleri havalandırarak gol krallığı yarışında sezonu zirvede tamamladı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş, gol kralı golcüsü Mario Gomez'in ayrılması durumunda iki ismi gündemine aldı. Biri Manchester City'nin golcüsü Wilfried Bony diğeri ise siyah-beyazlıların eski gözdesi Chelsea forması giyen Loic Remy...




Güneş: Alternatiflerimiz hazır

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş Telegol programında, Gomez'in gitmesi halinde alternatiflerinin hazır olduğunu açıklamıştı. Beşiktaş'ın bu doğrultuda Loic Remy ve Wilfried Bony ile temasa geçeceği belirtiliyor.




Çebi yalanlamadı

Ünlü spor yazarı Atilla Gökçe, Beşikaş'ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yaptığı konuşmanın detaylarını açıklamıştı. Gökçe o konuşmada Beşiktaş'ın İngiltere'de iki oyuncu ile görüştüğünü, öğrendiğini ifade etmişti.



İşte Atilla Gökçe'nin Çebi ile yaptığı konuşmanın detayları;

  • ''Ahmet Nur Çebi ile konuştum. 'Gomez kalacak mı?' dedim. O da 30 Mayıs'a kadar süresi var. dedi. Şu adamı ikna edin takımda tutalım dedim. O da bana öyle bir cevap verdi ki şok oldum. Gomez'in 30 Mayıs'a kadar süresi var. Peşinde koşmayız, neden koşalım. Hem para ver hem peşinden koş. Demba Ba'da gitmişti yerine Gomez geldi, dedi. Ben de 'yerine adam bakıyor musunuz?' diye sordum. Çebi de bana 'evet' dedi. Benim duyduğum Beşiktaş, İngiltere'de iki oyuncuyla görüşüyor. Hatta biriyle ön anlaşma yapmışlar. Çebi bunu da yalanlamadı.''






#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Mario Gomez
#Loic Remy
#Wilfried Bony
8 yıl önce