|

Gomis: Selçuk çok iyi bir oyuncu

Galatasaray'ın forvet oyuncusu Gomis, Galatasaray Üniversitesi'nde gerçekleştirilen panelde en beğendiği Türk oyuncuyu açıkladı.

Yeni Şafak
09:12 - 1/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:21 - 1/11/2017 Çarşamba
AA
Bafetimbi Gomis ligde 9 gol kaydetti.
Bafetimbi Gomis ligde 9 gol kaydetti.

Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, Galatasaray Üniversitesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Gomis, üniversitede gerçekleştirilen panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı takımın iki sezondur yaşadığı zor dönemden çıktığını belirten Fransız oyuncu, şöyle konuştu:

  • Başarı için önemli olan çalışmak ve elini taşın altına koymak. Özellikle Türk futbolunun buna ihtiyacı var. Ben Türkiye'den ayrıldığımda bu özelliğimle anılmak istiyorum.
"Selçuk çok iyi bir oyuncu"

Beğendiği birçok Türk oyuncu olduğunu aktaran Gomis, şunları ifade etti:

  • Benim için yeri ayrı olan isim ise Selçuk İnan. Selçuk, çok iyi bir oyuncu. İyi pas yapma yeteneği var. Bu özelliği kazanmak kolay değil. Türk oyunculara karşı bir baskı olduğunu görmemiz ve söylememiz gerekiyor. Oyuncuların, yeteneklerini tam olarak yansıtmak için baskıdan kurtulmaları gerekiyor. Baskıdan kurtulup daha iyi oynadığını gördüğüm isim Arda... Arda dışarıda yeteneklerini daha iyi gösteriyor.
Gomis, ligde görev aldığı 10 maçta 9 gol attığını ancak Galatasaray'da görev alan forvet oyuncularının daha çok gol atması ve iyi performans sergilemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

#Bafetimbi Gomis
#Galatasaray
6 yıl önce