|

Gönül patlaması

Galatasaray derbisinde oynamak istemediği için Pereira tarafından yedek soyundurulduğu ortaya atılan Gökhan Gönül, iddialara sert tepki gösterdi: “Şeref ve haysiyet yoksunusunuz. Kaldı ki forma kimsenin tapulu malı değil hoca kimi isterse onu oynatır.”

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 03:07 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek futbolculardan Gökhan Gönül ile ilgili Galatasaray derbisi öncesi ortaya atılan iddialar, karşılaşmanın gündemine bomba gibi düştü. Derbi öncesi Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya milli takımdan dolayı yorgun olduğu için Galatasaray maçında oynamak istemediğini söylediği iddia edildi. Bu olay nedeniyle Portekizli teknik adamın Galatasaray derbisinde Şener Özbayraklı'ya 11'de görev verdiği ortaya atıldı. Bu iddiaya önce kişisel Twitter hesabından sert ifadelerle tepki gösteren Gökhan Gönül; “İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir diyalog kesinlikle yaşanmadı. Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten 'Şeref ve haysiyet yoksunusunuz.' Kaldı ki forma kimsenin tapulu malı değil hoca kimi isterse onu oynatır” sözlerini kullandı. Gökhan Gönül yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise şunları söyledi; “İnsanlar kafalarında ne düşünüyor, ne yaşıyor bilmiyorum ama bir kere her şeyden önce hocanın oyuncu tercihlerini yargılamak bizim haddimize değil. Böyle bir karaktere de sahip değilim. Ben çalışmalarımı, antrenmanlarımı yaparım. Bu forma kimsenin tapulu malı değil; hoca kime görev vermek isterse formayı ona verir. Ben yorgunluğu bahane edecek en son insanımdır. Ben 10 hafta omuzum çıkık olarak futbol oynadım. Sakatlığı bahane etmem. Daha ağırını konuşacağım ama sosyal medyadan biraz da kendimi dizginleyerek yazdım.“



Daha önce de sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı ve bu nedenle Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları gündemi meşgul ediyordu.



Kupada tercihim Şener!


F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise kupa maçlarında sürekli Şener'e görev verdiğini ve Gökhan ile bir sorun olmadığını söyledi. Gökhan ile çok iyi bir ilişkişi olduğunu belirten Pereira, "Bugüne kadar da bunu sürdürdük. Şener de çok kaliteli bir oyuncu. Kupada Şener forma giydiği için; adil olmak adına forma verdim" dedi.



Caner için İnter tek seçenek değil


Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve sezon sonunda bitecek sözleşmesinin ardından takımdan ayrılması beklenen Caner Erkin için menajeri Batur Altıparmak, İtalyan basınına konuştu. Altıparmak, Inter ile anlaştıklarını söylerken; “Birkaç gün içinde yeni haberlerimiz olacak, bekleme sona eriyor. Inter ile her şey olumlu, anlaşma tamam. Ancak yine de ekleyeyim, Inter tek opsiyon değil. EURO 2016 öncesinde hangi takımda oynayacağı belli olacak” ifadelerini kullandı. Caner Erkin, bu sezon F.ahçe'de 27 maçta 1 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.





#Fenerbahçe
#Galatasaray
#Gökhan Gönül
8 yıl önce