|

Gönül'den Tekelioğlu'na sert tepki

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının 82. dakikasında ev sahibi ekipten Gökhan Gönül, konuk ekibin teknik adamı Sadi Tekelioğlu ile tartıştı. Ünlü futbolcu olayın ayrıntılarını aktarırken Tekelioğlu'nu eleştirdi.

Yeni Şafak
22:07 - 30/11/2015 Pazartesi
Güncelleme: 22:27 - 30/11/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Gönül maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Herkes beni bilir, yenildiğimiz zaman bile rakibi tebrik ederim, ortamı sakinleştirmeye çalışırım. Bugünkü maçta da bir pozisyonda iki rakip futbolcu girerken rakip takımın hocası (Sadi Tekelioğlu) kendi alanını terk edip ortamı germeye çalıştı. Ben hocalarına 'Bari sen yapma hocam' dedim. Kendisi ise 'Hadi lan işine bak, sana ne lan' gibi lafla etti. Sonrasında birbirimize ne söyledik, neler oldu hatırlamıyorum. Böyle bir görüntü vermemem gerekiyordu ancak bize de bazı şeyler söylendiğinde susamıyoruz. Kimse kusura bakmasın" dedi.




'Fenerbahçe'ye gelince böyle oluyormuş'

Tekelioğlu ise "Markoviç Salih'e faul yaptıktan sonra gerginlik oldu. Salih'in sarı kartı vardı, ben futbolcumu kurtarmaya çalışıyordum. Gökhan da gelip Salih'e tepki gösterince 'Sen nereden yetiştin' gibi bir laf ettim. Elbette insan üzülüyor. Gökhan Hacettepe'de (Gençlerbirliği Asaş) oynarken Trabzonspor'a gelme durumu vardı, buna ön ayak olan hocaydım. Kendisi beni tanır. Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gelince böyle oluyormuş demek ki" ifadelerini kullandı.








#Fenerbahçe
#Trabzonspor
#Gökhan Gönül
#Sadi Tekelioğlu
8 yıl önce