|

Görevimi yerine getirdim çok mutluyum

Dün akşam Galatasaray'ın antrenmanını izleyen ve futbolcularla bir araya gelen sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray Başkanı ve yönetimi olarak görevimizi yaptığımızı düşünüyorum. Bizim görevimiz iyi bir takım kurmak, taraftarlarımızı memnun etmek" dedi. İyi bir takım kurduklarını belirten Özbek, transferin süreceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/08/2017 Salı
Güncelleme: 04:30 - 22/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Görevimi yerine getirdim çok mutluyum
Görevimi yerine getirdim çok mutluyum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, görevlerinin iyi bir takım kurup, taraftarlarını mutlu etmek olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı takımın dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı takip eden Özbek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yönetim olarak görevlerinin gereğini yaptıklarını dile getiren Özbek, "Bizim görevimiz iyi bir takım kurmak, taraftarlarımızı memnun etmek. Onların güzel futbol seyretmesini ve sahadan mutlu ayrılmasını sağlamak. Bunun için göreve geldik. Alınan sonuçlar çerçevesinde görevini yapmış kişilerin mutluluğunu hissediyoruz. Görevimin başındayım ve görevimi yerine getirdiğim için mutluyum" dedi. Süper Lig'in ilk 2 haftasında aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı futbolculara ve taraftarlara teşekkür eden Özbek, "Bu, özlediğimiz bir birleşmeydi. Bu kenetlenmeyi ve birlikteliği sergiledik, tüm Türkiye bunu seyretti. Bundan sonra da seyretmeye devam edecek" diye konuştu.

İYİ BİR TAKIM OLDUK

Dursun Özbek, yaptıkları transferlerin iyi performans sergilediğini aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hepsi gayet takıma uyum sağladı. Burada teknik kadroyu da tebrik etmek lazım. Onlar bu oyuncuları bulup çıkardı. Bize düşen görev onların bulduğu bu kadroyu kulübe kazandırmaktı. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yeni bir takım kurduk. Yeni bir ruh ve heyecanla ligdeki mücadelemize başladık. Eksiklerimizi biliyoruz. Sürekli teknik kadroyla eksikler üzerine çalışıyoruz." Özbek, kaptan Selçuk İnan'ı göndermeyeceklerini, kadroda düşünmedikleri Nigel de Jong, Luis Cavanda ve Hakan Balta'nın durumuyla ilgili çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Özbek, Osmanlıspor maçında taraftarların teknik direktör Igor Tudor'u tribüne çağırarak destek vermesiyle ilgili olarak, "Orada gerçek G.Saray taraftarını gördüm. Aile içinde dargınlıklar, küskünlükler olabilir. Başarı yolunda bir bütünlük sağladık" değerlendirmesini yaptı.

  • Daha iyisini yapacağım
  • G.Saray'ın yeni transferlerinden Fernando Francisco Reges, Süper Lig'in ilk 2 haftasında gösterdiği başarılı performansı, ilerleyen dönemde daha da geliştireceğini söyledi. Ligde Demir Grup Sivasspor ile Cuma günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu, dünkü idman öncesi basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Fernando, ilk 2 haftada güzel galibiyetler aldıklarını belirterek, "Performansımdan ziyade takımın iyi oynaması beni daha çok mutlu ediyor. Ben de elimden geldiği kadar mücadele ediyorum ve takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Daha iyisini yapacağımı biliyorum. İlerleyen zamanda daha iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Ligde G.Saray'ın şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilmesiyle ilgili bir soru üzerine Brezilyalı yıldız, "Lig yarışı çok uzun. Yapmamız gereken ilk 2 maçta gösterdiğimiz performansı bir sonraki karşılaşmaya taşıyabilmek. Geldiğim Premier Lig'deki oyunun temposu çok yüksek, burada da rekabet seviyesi üst düzeyde. İyi şeyler yapmak için her maça iyi hazırlanmanız gerekiyor" diye konuştu. Yeni kurulan bir takım olarak uyum sürecini atlatmalarında teknik direktör Igor Tudor'un büyük emeği olduğunu vurgulayan Fernando, taraftarların kendilerini çok iyi desteklediğini söyledi.
Asamoah gün sayıyor

G.Saray’ın 4 yıllık prensip anlaşmasına vardığı ve Juventus’tan haber beklediği Asamoah transferinin hafta sonuna kadar bitebileceği belirtildi. Ganalı futbolcu için 5 milyon Euro bonservis öneren sarı-kırmızılılar, rakamı 7 milyon Euro'ya çıkardı. Asamoah'a yıllık 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme öneren G.Saray'ın, bunu da 5 yıla çıkardığı belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetim, Juventus'tan gelecek olumsuz haber ihtimaline karşılık Asamoah'ın alternatiflerini de belirledi. Arsenal'den Kieran Gibbs, Chelsea'den Abdul Rahman Baba ve Crotone'dan Bruno Martella'nın da listeye alındığı ifade edildi.

#Galatasaray
#İgor Tudor
7 yıl önce
default-profile-img