|

G.Saray tarihine geçmek istiyorum

Galatasaray'ın golcüsü Gomis, minik futbolcularla buluştu. Hedeflerinin şampiyonluklar ve kupalar olduğunu dile getiren başarılı golcü, “Kulübün tarihine geçmek istiyoruz” dedi. Türkiye'ye gelmeden önce olumsuz hava estirildiğini söyleyen Fransız yıldız, “Burada her şey çok güzel” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 03:14 - 2/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın golcüsü Gomis
Galatasaray'ın golcüsü Gomis

Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı kulübün U12 Takımının futbolcularıyla bir araya geldi. Süper Lig'in ilk 3 haftasında 4 gol atan Gomis, birikimlerini ve deneyimlerini genç futbolcularla paylaştı. Galatasaray gibi tarihi büyük, güçlü bir takımda oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli golcü, “Tabii ki farklı takımlarda oynadım ve goller attım. Ama buradaki attığım ilk gol bambaşkaydı ve beni heyecanlandırdı” dedi. Gollerden sonra yaptığı aslan sevincine de açıklık getiren 32 yaşındaki futbolcu, “Türkiye’ye gelmeden önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldım. Benim yaptığım ‘panter’ sevincinin Galatasaray ile daha çok özdeşleşeceği söylendiği için yaptığım görüşmeler sonucunda Galatasaray’ın bana en uygun kulüp olduğunu düşündüm. Aslan ile panteri aslında birleştirip ne kadar güzel bir ikili ortaya çıktığını gördüm” ifadelerini kullandı.

TÜRKLER'DEN ETKİLENDİM

Bugüne kadar farklı yerlerde oynayıp farklı taraftarlar görme şansı yakaladığını söyleyen Fransız yıldız, “Beni en çok etkileyen taraftarlar Türk taraftarlarıdır. Türk taraftarlar benim için en ateşli, en coşkulu taraftarlar. Başarının sırrının disiplinden geçtiğini belirten başarılı golcü, “Ben de sizlerin arasından geldim. Oynamak istiyordum ve her gün bunun için çalıştım. Eğitmenlerimi iyi dinledim, onların koydukları kuralları yerine getirdim. Disiplin çok önemli. Disiplinli olarak çalışırsanız güçlü bir hale gelebilirsiniz" dedi.

Galatasaray taraftarlarının kensini çok heyecanlandırdığını belirten Gomis, “Özellikle son maçta birçok kez ofsayta düştüm ama taraftarlar beni oyuna dahil etmek için sürükledi" dedi. Sezona iyi girdiklerini dile getiren Gomis, “Bundan sonraki hedefimiz de şampiyonluklar ve kupalar elde edip Galatasaray tarihine adımızı yazdırmak" diyerek sözlerini tamamladı.

  • Hakan Balta, Trabzonspor'a önerildi
  • G.Saray'ın yeni sezon planlamasında yer almayan deneyimli savunmacı Hakan Balta, menajerler tarafından 1 yıllığına Trabzonspor'a önerildi. Serdar Aziz ve Ahmet Çalık'ın ardından Maicon ile Denayer'in alınması sonrası takımda kalma şansı kalmayan Hakan'ın transfer dönemi sonuna kadar takımdan ayrılması bekleniyor.


Eyüpspor ile hazırlık maçı

Sarı-kırmızılılar bugün saat 17.15'te Eyüpspor ile hazırlık maçı yapacak. Yarını izinli geçirecek G.Saray, Antalya maçı hazırlıklarına Pazartesi yapacağı idmanla devam edecek.


Cavanda Standard Liege'de

Galatasaray, Standard Liege'in 1 yıllığına kiraladığı Pedro Cavanda'nın transfer detaylarını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, Pedro Cavanda için Standard Liege'in ödeyeceği rakamları da KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada Cavanda için Belçika ekibinin 500 bin Euro kiralama bedeli ödeyeceği belirtildi. Ayrıca satın alma opsiyonu da toplamda 2.4 milyon Euro olarak belirlendi.

#Galatasaray
#Gomis
#Cavanda
7 yıl önce