|

Rıdvan Dilmen'den iddialı Galatasaray yorumu

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Osmanlıspor'u deplasmanda 3-1 yendiği maçı yorumladı. Dilmen, sarı kırmızılıların bambaşka bir takım haline geldiğini ifade ederken yapılması muhtemel bir transferle ilgili de çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Yeni Şafak
03:29 - 20/08/2017 Pazar
Güncelleme: 03:44 - 20/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'la ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'la ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılılarla ilgili önemli analizler yaptı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Geçen hafta maç oynanmadan hepimiz merak ediyorduk. Osmanlıspor da seyircisi olan bir takım. Yeni takım dezavantajını bertaraf ediyor. İyi oyuncular sahneye çıkıyor. Osmanlı gibi eli, ayağı düzgün bir takım var karşısında."
"Gomis hakikaten Gömis"
  • "Geçtiğimiz yıla göre top rakipdeyken ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Fernando sezonun ayağına en çok top değen oyuncusu gibi olur. Gomis hakikaten Gömis. Mermi gibi vurdu. Geçen maçta da tavana asmıştı. Allah sakatlık vermezse, Gomis, 'Ben buradayım.' diyor. Konsantrasyon çok üst. Gomis, Beylerbeyi ile maç olsa bile gol atmak ister. Tudor anlaşılan sezon başı antrenörü. Kasım ayında falan daha bezdirici olabilir. Galatasaray o kadar gözü karartmış ki, eksik olan yerlere de oyuncu bakıyor."
Feghouli oynamaya başlayınca ne olacak?
  • "Şu kadroya göre Rodrigues’i sola atar, Feghouli’yi sağa koyabilir. Bu durumda Tolga çıkar. Aslında Feghouli de tam kanat oyuncusu değil. Sağ içten dönme sağ taraf oyuncusu. Çok hazır olduğunu da düşünmüyorum. Sezon başında tempo kolay değildir. Galatasaray fizik olarak rakiplerine göre daha önde görünüyor. Galatasaray’da Gomis kamerayı yiyecekti. Böyle oyuncun olacak işte. Gözün arkada olmayacak."
"Şu takıma Arda gelirse..."
  • "Şu takıma Arda gelirse bambaşka bir takım olabilir. Igor Tudor da bir tecrübe yaşıyor. Daha önceki takımla istediğin bu istediğin oyunu oynayamıyorsun. Bu oyunu ancak bu oyuncularla oynayabiliyorsun. Orada tecrübesizliğin kurbanı oldu. Şimdi ise sistemine göre oyuncu aldın. Ona göre plan ve program yaptı. Antrenman yaptı."

#Rıdvan Dilmen
#Galatasaray
#Arda Turan
7 yıl önce