|

G.Saray'dan Pepe tepkisi: Müzeye mi alacağız?

Önceki günlerde Pepe'nin Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Galatasaray'ı reddettiği haberleri basında yer bulmuştu. Konuyla ilgili olarak sarı kırmızılı cepheden yeni bilgiler geldi.

Yeni Şafak
09:14 - 26/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:22 - 26/06/2017 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş'ın transferi için yoğun çaba sarf ettiği Pepe, Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda forma giyiyor.
Beşiktaş'ın transferi için yoğun çaba sarf ettiği Pepe, Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda forma giyiyor.

Menajerler, İspanyol kulübüyle sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki futbolcuyu ilk olarak Galatasaray'a önerdi. Başkan Dursun Özbek, sportif direktör Cenk Ergün ve teknik direktör Tudor bir araya geldi ve Pepe'nin durumunu görüştü.

Geçen sezon Real Madrid'de ancak 13 maça çıkabilen futbolcu, dönem dönem sakatlık yaşamış, bundan dolayı takımını yalnız bırakmıştı. Bu da sarı kırmızılıların -kafasını karıştırıyordu. Ancak diğer yandan da Rusya'daki Konfederasyonlar Kupası'nda tüm maçlarda 90 dakika oynayan bir savunmacı vardı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'daki stoper zirvesinde, "Pepe'yi Galatasaray Müzesi'ne mi alacağız? Pepe iyi bir futbolcu ama burada emeklilik hayatı sürmek istiyor. Biz 31 yaşındaki Gomis'i alırken bile çok düşündük" değerlendirmesinde bulundukları bildirildi. Böylece Galatasaray bonservisi elinde olan ancak yaşı 34 olan Pepe ismini ortak bir kararla veto etti.

#Galatasaray
#Pepe
#Maicon
7 yıl önce