|

Guardiola'dan Messi açıklaması

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Barcelona maçı öncesi geçen yaz Lionel Messi'yi Manchester City'e getirmek için aradığı yönündeki iddialara cevap verdi.

Yeni Şafak
10:21 - 19/10/2016 الأربعاء
Güncelleme: 08:01 - 19/10/2016 الأربعاء
Yeni Şafak
Lionel Messi bu sezon Barcelona formasıyla çıktığı 9 maçta 9 gol ve 5 asiste imza attı.
Lionel Messi bu sezon Barcelona formasıyla çıktığı 9 maçta 9 gol ve 5 asiste imza attı.

Şmapiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Manchester City'i konuk edeceği maç öncesi dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.



Basında sıkça yer alan "Guardiola, Messi'yi arayarak Manchester City'e gelmeye ikna etmeye çalışıyor" söylentilerinin ardından Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola konuya açıklık getirdi. Tecrübeli teknik adam eski öğrencisiyle ilgili şunları söyledi:


  • "Ben Messi'yi aramadım. O zaten daha birçok sezon Barcelona'da oynayacak. Zira onun için daha iyi bir yer yok. Ancak bir gün gelir Messi derse ki ben artık gitmek istiyorum, ki ben bunu hiç istemem ama böyle bir şey olduğunda birçok kulüp onun için devreye girecektir. Buna da kendisi karar verecektir."

Ter Stegen'i aradım

Kaleci arayışlarında olduğu dönem Barcelona'nın file bekçisi Ter Stegen'i aradığını söyleyen Guardiola konuşmasını şöyle sürdürdü:


  • "Ter Stegen'i aradım çünkü Bravo ya da Ter Stegen gibi ne pahasına olursa olsun oynamak isteyen karakterde oyuncular almak istiyorduk. Ancak sonuç olarak kalmayı tercih etti biz de Bravo ile görüştük. Eğer Barcelona'dan bir oyuncuyu arayacaksam, bu oyuncunun oynamıyor olması lazım."
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ve Manchester City bu akşam 21:45'te Camp Nou'da karşı karşıya gelecek.



#Lionel Messi
#Pep Guardiola
#Barcelona
#Manchester City
٪d سنوات قبل