|

Gümüş değil altın

Sinan Gümüş'ün düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Selçuk gol yaptı; 10 dakika sonra Sinan, farkı ikiye çıkardı. Sivas, 69'daki golle umutlansa da Burak'ın 86'daki penaltı golü umutları bitirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/01/2016 Pazar
Güncelleme: 09:14 - 17/01/2016 Pazar
Yeni Şafak

Süper Lig'de çok kötü bir ilk yarı geçiren Galatasaray, ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Sivasspor'u evinde konuk ederken başlangıcı galibiyetle yaptı: 3-1.



Maça çok istekli başlayan sarı-kırmızılı takım ilk dakikadan itibaren Sivas'ı baskı altına aldı. 3. dakikada Hakan Balta'nın şık topuk pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Burak Yılmaz, Setkus'u geçemedi. 13'te İbrahim'in Sinan'ı düşürmesiyle Cim-Bom penaltı kazandı. 14'te topun başına geçen Selçuk İnan, takımını öne geçirdi: 1-0. 24'te şık vücut çalımıyla rakibinden sıyrılarak hızla rakip ceza sahasına giren Sinan, uzak köşeye plase vuruşla Setkus'u mağlup etti: 2-0. 25'te santradan hemen sonra Beykan'ın şutunu Muslera kornere çeldi. 29'da Hasan Kabze'nin kullandığı frikik barajdan sekerken, Beykan'a pas oldu. Genç oyuncunun şutunda Muslera başarılıydı, dönen topta İbrahim çerçeveyi tutturamadı. 34'te Aatif'ın altıpas üzerinden kafa vuruşu yine Muslera'da kaldı. 62'de Donk'un pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Burak, Setkus'u geçemedi. 68'de İbrahim'in sağ kanattan açtığı ortaya iyi yükselen Texeira, farkı bire indirdi: 2-1. 86'da Oumari, Sneijder'i ceza sahası içerisinde düşürürken Cüneyt Çakır bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına bu kez Burak Yılmaz, geçti; maçın skorunu belirledi: 3-1.



Annesi Sinan'ı ayakta alkışladı






Sinan Gümüş, saha içinde attığı golü kutlarken tribünde de en az onun kadar sevinen biri vardı. Sinan'ın annesi, oğlunu attığı gol sonrası ayakta alkışladı.



'Gelişiyorum'


Sinan Gümüş, daha çok süre aldıkça daha iyi oynadığını belirtti. Genç yıldız, bu sayede daha çok gelişme gösterdiğini dile getirdi.



Sefa'ya vefa...





G.Saray taraftarları, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden F.Bahçe tribün liderlerinden Sefa Kalya'yı unutmadı. TT Arena'da yer alan az sayıda G.Saray taraftarı, "Tribünlerdedir sadece vefa, Mekanın cennet olsun Sefa." pankartı açtı. "Sefa Kalya ölmedi kalbimizde yaşıyor" tezahüratları yapıldığı sırada tribünlerin bir kısmı ıslıkladı.



TT Arena 3 yaşında


Türk Telekom Arena'nın açılışının yıldönümü nedeniyle statta özel bir video gösterisi yapıldı. Videoda Türk Telekom Arena'da Servet Çetin'in attığı ilk golden, derbi zaferlerine, Avrupa maçlarından, 4. yıldız coşkusuna kadar bir çok kesite yer verildi.



Selçuk'tan Burak'a jest


Kupa maçında boş kaleye atamadığı gol sonrası tribünlerden tepki alan Umut Bulut'tan sonra bu kez Burak Yılmaz, taraftarların hışmına uğradı. İkinci yarıda yanındaki Sneijder'e yanlış pas verdiği için tribünlerin tepkisini çeken yıldız futbolcu, iki dakika sonra kaçırdığı golün ardından bu kez yuhalandı. Takımın penaltıcısı Selçuk, morali yerine gelsin diye ikinci penaltıyı Burak'a attırdı.























#Süper Lig
#Sinan Gümüş
#galatasaray
#Burak Yılmaz
8 yıl önce