|

Güneş 2 yıl daha Beşiktaş'ta

Beşiktaş yönetimi, Avrupa Ligi'nde Lyon'a elendikleri maç sonrası, teknik direktör Şenol Güneş'e 2+2 yıllık yeni anlaşma sundu. Deneyimli çalıştırıcı, “Önce Fenerbahçe derbisini oynayalım. Ondan sonra otururur, imzaları da atarız” dedi.

Yeni Şafak
09:00 - 27/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:06 - 27/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
İlk sezonunda Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş bu sezon siyah-beyazlı takımın başında çıktığı 48 resmi maçta 28 galibiyet 15 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.
İlk sezonunda Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş bu sezon siyah-beyazlı takımın başında çıktığı 48 resmi maçta 28 galibiyet 15 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Süper Lig'de en yakın takipçisi Başakşehir'in 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğunu ilan etmek için adeta gün sayan Beşiktaş'ta merak edilen konuların başında teknik direktör Şenol Güneş'in takımın başında kalıp kalmayacağı geliyor. Siyah-beyazlı takımın başına geçen sezon gelen ve ilk yılında şampiyonluk yaşayan 64 yaşındaki teknik adam, şu anda da takımıyla şampiyonluğa yürüyor. Güneş'in gerek duruşundan, gerek takıma ve futbolculara yaklaşımından gerekse de futbol bilgisinden memnun olan taraftarlar ve camia, deneyimli çalıştırıcıyla devam edilmesini istiyor. Güneş'in sözleşmesindeki opsiyonu 1 Haziran'a kadar kullanma hakkına sahip olan yönetim, yeni sözleşme için hamlede bulundu.

Yönetim düğmeye bastı

Beşiktaş yönetiminin, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon ile yapılan karşılaşmanın hemen sonrasında konuyla ilgili somut bir adım attığı öğrenildi. Lyon karşısında penaltılarla elenilmesine rağmen, Şenol Güneş'in arkasında durduklarını ve lig yarışında kendisine duydukları güveni göstermek isteyen siyah-beyazlı yönetimin, deneyimli teknik adama 2+2 yıllık sözleşme sunduğu öğrenildi.

Yapılan bu tekliften gurur duyduğunu belirten Güneş'in cevabının ise, “Kağıtlar üzerindeki imzalara takılıp kalmanın önemi yok. Benim, sizinle gönül bağım var. Önce Fenerbahçe derbisini oynayalım. Şampiyonluk yolunda önümüzü iyice görelim. Belki de o maçta ilan ederiz. Ondan sonra oturur, imzaları da atarız” dediği ifade edildi.

#​Beşiktaş
#Şenol Güneş
7 yıl önce