|

Güneş erken bitirmek istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, oyuncularına Lyon mağlubiyetini unutturmaya çalışarak, “O maç geride kaldı. Şimdi Adanaspor ve Başakşehir'i yenerek Süper Lig şampiyonluğunu kazanmanızı istiyorum” dediği öğrenildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 07:11 - 24/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş
Şenol Güneş

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon'a penaltılarla elenen Beşiktaş, rotasını Süper Lig'e çevirdi. En yakın takipçisi Medipol Başakşehir'in Rizespor deplasmanında 2 puan bırakması, Beşiktaş için önemli bir avantaj haline geldi. Adanaspor'u yenerek puan farkını 7'ye çıkarmak isteyen siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularına Lyon maçını unutturmaya çalışıyor. Dün yapılan antrenmanın ardından futbolcularıyla bir görüşme yapan deneyimli teknik adam, “Lyon maçını unutun. O maç geride kaldı. Şimdi tek hedefimiz Süper Lig'de şampiyon olmak. Adanaspor maçı kolay gibi gözükse de, hiçbir karşılaşma rehaveti kaldırmaz. Ciddiyeti elden bırakmayıp, bu maçı net bir skorla kazanmanızı istiyorum” dediği öğrtenildi.


SINIRDAKİ OYUNCULARA UYARI

Önümüzdeki hafta Başkaşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, sarı kart sınırında bulunan Atiba ve Tosic ile de özel bir görüşme yapan Teknik Direktör Şenol Güneş'in “Adanaspor maçında çok dikkatli olmalısınız. Başakşehir maçı, ligin final karşılaşması olabilir. O yüzden ikinizi de sahada görmek istiyorum” dediği öğrenildi. Beşiktaş; Adanaspor ve Başakşehir'i yenerse, ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 10'a çıkartacak.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
7 yıl önce