|

Güneş herkese doğar

Beşiktaş’ın yapısının “yenilikçi” olduğunu ve böyle bir yapıya da “dinamik” bir futbolun yakışacağını belirten tecrübeli teknik adam, sezon sonu hedefini şampiyonluk olarak belirledi; "Bu kulübün karakterine uyan bu" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 03:25 - 2/09/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş Kulübü'nün resmi dergisinin Eylül ayı sayısına konuşan teknik direktör Şenol Güneş, kulübün işleyişinden, takımın oyun sistemine, futbolcuların son durumlarına varana kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.



Takımda oluşturmaya çalıştırdığı sistemle ilgili görüşlerini aktaran tecrübeli hoca, “Amacımız rakibi oynatmayan ama kendisi sahada tüm varlığıyla oynayan, dinamik bir takım görüntüsü ortaya serebilmek, Beşiktaş'ın karakterine uyan bu. İnşallah bunu başarırız. Taraftarı mutlu etmek istiyoruz. Başarı beklentisi var. Taraftara yakışır bir futbol ortaya sermeyi hedefleyeceğiz. Sonunda da hedefimiz şampiyonluk” diye konuştu.



BAŞARI FUTBOLCUYA BAĞLIDIR


Profesyonel futbolcular hakkında da ders niteliğinde mesajlar veren Şenol Güneş, “Her futbolcunun başarısı kendine aittir. Genç oyuncular da kendileri başaracak, ben değil. Hiçbir oyuncuyu ben çıkarmadım, onlar zaten vardı. 'Güneş herkese doğar' yani, yeter ki ondan yararlanmasını bilin” ifadelerini kullandı.



Tecrübeli teknik adam son olarak taraftara da değindi ve “Yenilikçi bir yapısı olan takım görüyorum. Ayrıca takımını çok seven, takımı ateşleyen bir taraftarımız var. Özellikle iç sahalardaki atmosferlerden etkilenmemek mümkün değil. Ben de bu yapıya uyum sağlamaya çalışıyorum” dedi.



Granero son anda olmadı


Beşiktaş'ın transferin son gününde Real Sociedad forması giyen ön libero Esteban Granero ile ilgilendiği ancak transferin gerçekleşmediği kaydedildi. Siyah-beyazlılar, İspanyol kulübüyle anlaşmaya varırken futbolcunun Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakmadığı öğrenildi. Granero da bu teklifi doğruladı.



Beşiktaş'tan Hopa'ya yardım


Beşiktaş Kulübü, sel felaketiyle sarsılan Artvin'in Hopa ilçesi için yardım kampanyası başlattı. Başkan Fikret Orman'ın memleketi için "Hopa'nın gücüne güç kat" kampanyası adı altında temiz su, giysi, temizlik malzemeleri, gıda tedarik edilecek. Beşiktaş'ın tırları yarın Hopa'ya hareket edecek.



Hedefimiz her alanda


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ligde şampiyonluk, Avrupa'da kupa kaldırma hedefinde olduklarını söyledi.



Bayan basketbol takımı için yapılan sponsorluk töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basketbolda iyi bir sezon geçireceklerini belirtirken futbol takımı için de "Ligin uzun bir maraton olduğunu unutmamalıyız. Bunun bilincinde olarak hareket etmeli ve sabırlı olmalıyız" ifadelerini kullandı. Başkan Orman, geleceğe odaklanarak kadro kurduklarını, takımın haftalar geçtikçe daha üst noktalara ulaşacağını söyledi ve ekledi: "Hedefimiz ligde şampiyon ve Avrupa'da kupa kaldırmak."





#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Granero
#Beşiktaş Kulübü
#Fikret Orman
9 yıl önce