|

Güneş o soruya patladı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçı sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, basın mensuplarının soruları üzerine, "Trabzon'un yattığını iddia edenler bu işi daha önce yapanlardır. Bana bir daha böyle sorular sormayın "dedi.

Yeni Şafak
10:26 - 16/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:39 - 16/03/2016 Çarşamba
Diğer

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Trabzonspor galibiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısına, “Fenerbahçe yöneticisi Önder Fırat maç sürerken 'Uyu, uyu, yat, uyu' Twitini attı. Trabzonspor yattı manasında. Bu konuda ne diyeceksiniz?” sorusu damga vurdu.



Söz konusu soru üzerine sinirlendiği gözlenen Güneş, “ Bu tip düşünceleri olanlar o tip işleri yapanlardır. Ne sormak istiyorsunuz bilmiyorum ama. Ne demek istediğinizi size tercüme ediyorum. Siz bana o soruları sorarak beni kavgaya çekmeyin. Ben Fenerbahçe ile yarışmıyorum, kendimle yarışıyorum, takımıma hizmet ediyorum. Oyun oynatmaya çalışıyorum. Saha dışında oynamıyorum. Hiç de öyle bir düşüncem yok. Kimin ne yaptığını herkes bilir. 'Volkan Şen benim evladım, Ozan Tufan benim evladım. Fenerbahçe derbisinde bana gol attılar mağlup oldum. Ben maçı sattım öyle düşünüyorsa. Veya tam tersine. Bırakın bu işleri. Hala buralardaysalar ve bundan da başarı bekleniyorsa, beni sokmayın yani. Bana bu soruları sorarsanız daha cevap da vermeyeceğim. O soruları onlara sorun. Ne demek istediklerini, ülke adına ne yapmak istediklerini açıklasınlar” yanıtını verdi.







#Beşiktaş
#şenol güneş
#trabzonspor
8 yıl önce