|

Güneş takımı uyardı 'Şampiyon olmadık'

Kasımpaşa'yı 4-1 yenerek ligde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına yarışın bitmediğini hatırlatarak, "7 puan fark bir anda 2'ye indi. 2 final maçımız daha var" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:48 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Teknik Direktör Şenol Güneş
Teknik Direktör Şenol Güneş

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçında alınan 4-1'lik skorun ve güzel futbolun mutluluğu yaşanırken, Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına rehavet uyarısı yaptı. Ligin bitimine 2 hafta kala puan tablosunun zirvesinde yer alan siyah-beyazlılar şampiyonluk şarkıları söyleyeme başlamışken, deneyimli teknik adam henüz her şeyin bitmediğini söyledi. Ligin 28. haftasına dikkat çeken Güneş, “Başakşehir maçından önceki hafta 7 puan farkla liderdik. Bütün kamuoyu bizim şampiyon olacağımızı söylüyordu. O dönemde de çok uyarılarda bulundum. 2 haftada 5 puan kaybettik ve sendeledik” dedi.

ÖNÜMÜZDE 2 ENGEL DAHA VAR

Kasımpaşa maçındaki galibiyetin önemli olduğunu, ancak sadece 1 engeli aştıklarını dile getiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonu soyunma odasındatakıma yaptığı konuşmada “Henüz şampiyon olmadık. Önümüzde iki final maçımız daha var. Sizlere 1 gün izin veriyorum. Çok iyi dinlenin. Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarında da üst düzey oyun bekliyorum” dedi. Kasımpaşa maçı karşısında skor 4-1'e gelmesine rağmen maçın son bölümlerinde saha kenarından oyuncularına yaptığı uyarılarla dikkat çeken 64 yaşındaki teknik adam, “Skor ne olursa olsun, ben her zaman üst düzey futbol istiyorum. Takım galipken, 'Nasılsa bu maçı kazandık' dememeli. Aynı şekilde mağlupken de 'Nasılsa bu maçı kazanamayız" düşüncesine kapılmamalı” şeklinde konuştu.

#Şenol Güneş
#Kasımpaşa
#Beşiktaş
7 yıl önce