|

Güneş'in dersi Aboubakar

Süper Lig'in ilk 6 haftası geride kalırken, hanesine 14 puan yazdıran Beşiktaş, attığı 14 golle de lider Başakşehir'le beraber ligin en golcü iki takımından biri.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:58 - 8/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Diğer yandan siyah-beyazlılarda sezon başında büyük umutlarla kiralanan Vincent Aboubakar'ın henüz katkıda bulunamamış olması ise dikkat çekiyor. 4'ü Süper Lig, 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 6 resmi maça çıkan Kamerunlu oyuncu henüz gol sevinci yaşayamadı.



HÜCUM HATTINA AYAR


Aboubakar, buna karşılık ülkesi Kamerun'un 6 Ekim'de Fransız kulübü Marsilya ile yaptığı hazırlık maçının 28. dakikasında ülkesini 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 24 yaşındaki oyuncunun, Kamerun'la gol atması siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'i de harekete geçirdi. Deneyimli çalıştırıcının, bu maçın detaylı görüntülerini istediği belirtildi. Maçı yardımcılarıyla analiz edecek Güneş, Aboubakar'ın hangi pozisyonda, nasıl oynadığına, sahadaki konumuna, takım arkadaşlarının dizilimine, hangi bölgelerden daha çok pas alıp, nasıl beslendiğine ilişkin noktaları tek tek çıkaracak ve Abobukarlı hücum organizasyonlarının yeniden şekillendirecek. Bu arada sakatlığı nedeniyle bir süredir oynayamayan Gökhan Gönül, dün takımla çalıştı.


#Süper Lig
#Vincent Aboubakar
8 yıl önce