|

Veto yedi

Beşiktaş'la prensip anlaşmasına varan Victor Valdes'e Şenol Güneş'ten izin çıkmadı. Kartal'de son gün kadrosuna ön libero almaya çalışacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:17 - 31/08/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Transfer dönemini kaleci ve orta saha takviyesiyle bitirmeyi düşünen siyah-beyazlılar, son günde ekonomik anlamda şartlara uygun bir isim bulunmaması halinde perdeyi yeni transfer olmadan kapatma kararı aldı. Başkan Fikret Orman, transfer komitesiyle bir araya gelerek “İhtiyaç yoksa, transferi kapatın" talimatını verdi. Başkan Orman, transferin son gününde bugün teknik direktör Şenol Güneş ile bir kez daha bir araya gelecek. Teknik direktör Şenol Güneş, özellikle kaleci konusunda son anda karar değiştirerek transferi veto etti. Marsilya'dan Mandanda ve Manchester United'ın gözden çıkardığı Victor Valdes'i listesinde bulunduran siyah-beyazlılar, Mandanda için Fransız kulübüyle el sıkışmış; Valdes için de prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, kaleci Cenk Gönen'in Galatasaray'a transferine rağmen kaleci transferini sezon başında olduğu gibi bir kez daha veto etti. Beşiktaş, transfer döneminin son gününde ön libero için Liverpoollu Lucas Leiva, Chelseali Obi Mikel ve Marsilyalı Romao için yürüttüğü transfer girişimlerinde de sonuç almaya çalışacak. Transferler, mali anlamda düşünülen şartlarda gerçekleşmezse transfer dönemi takviyesiz kapanacak.



İtalyanlardan Nocerino iddiası


Beşiktaş'ın orta saha arayışları transferin son gününde çıkmaza girerken İtalyanlar yeni bir ismi gündeme getirdi. Beşiktaş'ın Milan'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha Antonio Nocerino ile ilgilendiği iddia edildi. Nocerino'yu Milan'ın kiralık göndermek istediği ve tecrübeli oyuncuyla Beşiktaş'ın da ilgilendiği belirtildi.



Rakipler kazanıyor:
L.Moskova galip


Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi gruplarında eşleştiği takımlardan Lokomotiv Moskova, Rusya Premier Ligi'nin 7. haftasında sahasında Krasnodar'ı 2-1 mağlup etti. Rus ekibi, 11. dakikada geriye düşerken, 18. dakikada Türkiye'de Akhisar forması giyen, Galatasaray'ın transfer sezonu boyunca listesinde bulunan Oumar Niasse, skora denge getirdi. Lokomotiv Moskova'nın galibiyet golünü 56. dakikada Alan Kasaev kaydetti. Ligin 7. haftasında puanını 17'ye yükselterek, namağlup ikinci sıraya yükselen Lokomotiv Moskova, 8. haftada deplasmanda Rubin Kazan ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın gruptaki diğer rakiplerinden Arnavutluk takımı Skenderbeu da önceki gün ligdeki ilk maçında Kukesi'yi 1-0 yenmişti.





#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Victor Valdes
9 yıl önce