|

Güray Vural hedeflerini açıkladı

Kayserispor'un ara transfer döneminde Trabzonspor'dan kadrosuna dahil ettiği Güray Vural, sarı-kırmızılı takımda iyi bir performans sergileyip A Milli Futbol Takımı'na gitmeyi hedeflediğini söyledi.

Yeni Şafak
14:34 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:52 - 22/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Kayserispor'a devre arasında transfer olan Güray Vural sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.
Kayserispor'a devre arasında transfer olan Güray Vural sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Akhisar Belediyespor forması giyerken bir kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldığını anımsatan Güray, "Bu zamana kadar bir kere milli takıma gittim ama önemli olan bir kere, iki kere, üç kere değil, orada da kalıcı olabilmek. Biz burada performans gösterdikçe tabii ki Fatih hoca da çağıracaktır. Benim hedefim burada iyi çalışıp kendimi gösterebilmek ve sonunda milli takıma gitmek" dedi. Güray Vural, takım olarak ligde çıkış yakaladıklarını, bu olumlu ortamı devam ettirmeleri gerektiğini bildirdi.



Kayserispor'un 28 yaşındaki futbolcusu Güray Vural'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;


  • "Buraya gelen oyuncuların birçoğu kendi takımında forma şansı bulmuş, bu ligi bilen ve tecrübeli oyuncular. Bu, bize zaten avantaj sağladı. Çıktığımız maçlarda da galip gelince ekstra moral motivasyon oldu ve birbirimize uyumumuzu kolaylaştırdı. Şu an iyi gidiyoruz, umarım böyle devam eder. Trabzonspor'dan, sahada görev alamadığı için ayrıldığını aktaran Güray, "Oynamayı düşünen bir futbolcuyum. Sergen hocanın burada olması benim gelişimde etkili oldu ve Kayserispor'u tercih ettim. Doğru bir karar verdiğimi de görüyorum. Kendi adıma performansım önemli. Ben iyi olursam takıma katkı sağlamış olurum. Daha iyi şeyler yapabilirim, bunu çok iyi biliyorum. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder"






#Güray Vural
#Akhisar Belediyespor
7 yıl önce