|

Güreşte mini dünya kupası heyecanı

Güreş Federasyonu tarafından İstanbul'da organize edilen ve 24 ülkeden yaklaşık 300 sporcunun iştirak edeceği 33. Uluslararası Vehbi Emre & Hamit Kaplan Grekoromen Güreş Turnuvası, yarın saat 13:00'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda başlıyor.

Yeni Şafak
12:48 - 3/04/2015 Cuma
Güncelleme: 09:51 - 3/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

Haziran ayında Azerbaycan'da yapılacak 1. Avrupa Oyunları'nda ve Eylül ayında Amerika'da düzenlenecek Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek sporcular, bu hafta sonu İstanbul'da mindere çıkacak.



Altın madalya kazanarak İstiklal Marşımızı okutmak için milli mayo giyecek sporcularımızın yanı sıra Rusya, İran, Azerbaycan, Gürcistan, Tacikistan, Polonya, Almanya, Belarus, Finlandiya, Cezayir, Macaristan, Özbekistan, Romanya, Türkmenistan, Kırgızistan, Slovakya, Danimarka, Yunanistan, Estonya, Kazakistan, Litvanya, Fas, Makedonya ve Estonya ülkelerinin güreşçileri minderde ter dökecek.



Dünya Şampiyonu Rıza Kayaalp, dünya ikincisi Yunus Özel ve dünya üçüncüsü Cenk İldem'in de performans sergileyeceği 33. Uluslararası Vehbi Emre & Hamit Kaplan Grekoromen Güreş Turnuvası, Pazar günü 17:00'da start alacak final müsabakalarının ardından sona erecek.



#güreş
#minder güreşi
#mini dünya kupası
#Rusya
#İran
#Azerbaycan
#Gürcistan
#Tacikistan
#Polonya
#Almanya
#Belarus
#Finlandiya
#Cezayir
#Macaristan
#Özbekistan
#Romanya
#Türkmenistan
#Kırgızistan
#Slovakya
#Danimarka
#Yunanistan
#Estonya
#Kazakistan
#Litvanya
#Fas
#Makedonya
9 yıl önce