|

Gérard Houllier İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'ne sürpriz bir ismi davet etti. Koç'un ünlü Fransız teknik adam Gérard Houllier'i konuşmacı olarak İstanbul'a davet ettiği ve fikir alışverişinde bulunacağı belirtildi.

Yeni Şafak
14:58 - 20/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:52 - 20/02/2017 Pazartesi
Diğer
Fransız teknik adam Gérard Houllier, Fenerbahçe'ye başkan aday olduğunu açıklayan Ali Koç tarafından İstanbul'a davet edildi.
Fransız teknik adam Gérard Houllier, Fenerbahçe'ye başkan aday olduğunu açıklayan Ali Koç tarafından İstanbul'a davet edildi.

Fenerbahçe'de başkanlık çalışmalarını sürdüren Ali Koç, Damien Comalli ve David Dein'den sonra futbol dünyasının efsane ismi Gérard Houllier'i de 1907 Fenerbahçe Derneği'ne konuşmacı olarak getiriyor.



Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe Derneği'nde bulunan iki ismi de İngiltere'ye eğitime gönderen Ali Koç, Barcelona'nın sistemi ile yakından ilgileniyor. Barcelona'nın yönetim yapısını inceleten ve bu konuda aldığı raporları "beyin takımıyla" paylaşan Koç, Katalan temsilcisindeki sistemi Fenerbahçe'ye taşımayı hedefliyor.Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Yargıtay kararından sonra seçim kararı alacağını açıklamıştı. Yargıtay kararının Mart ayı sonunda açıklanacağı öngörülürken, Yıldırım'ın bu gelişmeden sonra nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu. Aziz Yıldırım: Bu dava Türkiye'nin davası Advocaat ve yönetim arasında gerginlik

#Aziz Yıldırım
#Gérard Houllier
7 yıl önce